Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma 19. Bölüm Fragmanı İzle

Yasak Elma 19. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Yasak Elma her Pazartesi saat 20.00’de Fox’ta izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Talat BulutTalat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece ve Sevda Erginci’nin başrollerini paylaştığı, yapımcılığını Med Yapım’ın üstlendiği Yasak Elma dizisi yükselen reytingleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor. 19. bölüm 22 Ekim’de izleyici ile buluşacak. İlk görüntüler de paylaşıldı.

Yasak Elma dizisinin 19. bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz

Oyuncuları:
Eda Ece
Onur Tuna
Şevval Sam
Sevda Erginci
Kıvanç Kasabalı

Dizinin Karakterleri:

Talat Bulut
Halit Argun
Türkiye’nin en zengin adamlarından biridir. İyi, çalışkan ve saygın bir iş adamıdır. Tek sorunu çapkınlığıdır. Güzele, gençliğe çok meraklıdır. Yanında hep bakımlı ve güzel bir kadın görmeye alışmıştır. Evli olduğu kadınlara boşanırken tek kuruş vermeyen, mücevherleri bile kendi özel kasasında korumaya alan garantici biridir. Kadınların ilgisi olmadan yaşayamaz ve kadınlar tarafından ilgi görmek ve sevilmek ister.

Şevval Sam
Ender Argun
Sosyetik tanımının sözlükteki gerçek karşılığı ve tam bir cemiyet kadınıdır. Güzelliğinin doruğundayken de Halit Argun gibi çapkın, evli ve milyarder iş adamının yanına sekreter olarak girmeyi başarmıştır. Enerjisi, becerisi, çalışkanlığı ve kadınlığıyla da yıllardır hayalini kurduğu hayata Halit’ten hamile kalarak ve bunu bir süre gizleyerek kavuşmuştur. Paraya ve güce aşıktır.

Onur Tuna
Alihan Taşdemir
İstanbul’un en gözde ve en yakışıklı bekarıdır. Gittiği her yerde dikkatleri üzerine toplar. Kadınlar etrafında pervanedir. Mükemmeliyetçidir, asla hata kabul etmez. İşince acımasızdır, ikinci bir şansı asla vermez. Hayatta değer verdiği ve güvendiği kişiler azdır. Acımasız görünmekten hoşlanır. İnsanların ondan çekinmesini ister.

Eda Ece
Yıldız Yılmaz
Gencecik yaşına rağmen hayatından sıkılmıştır. Ona göre mutluluğun anahtarı zengin bir koca bulup evlenmek ve lüks içinde bir hayat yaşamaktır. Sosyeteye ve lüks insanlara hayranlık duyar. Yıllar sonra Ender’in teklifiyle hayatının değişebileceğini anlayıp, aklını Halit’i tavlamak ve onun karısı olabilmek için kullanacaktır

Sevda Erginci
Zeynep Yılmaz
Yıldız’ın iki yaş küçük kız kardeşidir. Yıldız kadar gösterişli ve süslü değildir. Daha doğal, yaşının gerektirdiği gibi olan bir kızdır. Zeynep’te insanları etkilen şey karakteridir. Dürüst, çalışkan, akıllı, idealisttir. Haksızlığa gelemez. Karşısında patronu da olsa, ortada bir haksızlık varsa bunu söyler. Lafını esirgemez, korkmaz. Çok akıllı ve beceriklidir.

Şafak Pekdemir
Zehra Argun
Halit’in ilk eşinden olan kızıdır. Halit’in çocuklarının içinde en büyüğü ve çok iyi bir abladır. Her zaman babasının bütün eşlerini kıskanmıştır. Bugüne kadar hiç aşık olmamıştır, içten içe evde kalmış olduğuna inanır.

Barış Aytaç
Caner Çelebi
Ender’in erkek kardeşdir. Hiçbir vasfı yoktur. Tembeldir. Hazırdan yemeğe bayılır. Kaz gelecek yerden tavuk esirgemez. Kime ne iyilik yapacağını bilir. Kendine çok güvenir ve beğenir. Kendini ve Ender’i elit görür. Komik ve esprilidir.

İrem Kahyaoğlu
Şengül Doğan
Yıldız’ın eski patronu, mahalledeki güzellik salonunun sahibesidir. Orta yaşlarda iki çocuklu dul bir kadındır. Neşeli, esprili ve güleçtir. Kızlara ablalık yapmayı ve nasihat etmeyi sever. Kendine göre görmüş geçirmiştir. Yıldız’ı sever ve kollar.

Kıvanç Kasabalı
Sinan
Ender’in gizli aşkı ünlü estetik doktoru Sinan, genç yaşta üniversite aşkıyla evlenmiş, paralanıp sosyete doktoru olup, Ender’i bulunca eşinden ayrılmıştır. Tam bir zengin kadın avcısıdır. Paraya ve güce tapar.