Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma 23. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Alihan öldü mü şimdi!

Yasak Elma 23. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Alihan öldü mü şimdi!

tarafından ker_def

Yasak Elma dizisi Fox TV ekranında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşmaya devam ediyor. Dizinin 23. yeni bölümü 19 Kasım Pazartesi akşamı ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor. Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece ve Sevda Erginci’nin başrollerini paylaştığı, yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve senaryosunu Melis Civelek – Zeynep Soyata’nın kaleme aldığı dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak?

23. yeni bölümden ilk görüntüler yayınlanmıştı. Bugün ise 23. bölümden 2. fragman da paylaşıldı. Alihan’ın uçağının radardan kaybolması bomba etkisi yaptı. Herkes tedirgin. Zeynep ise gözyaşı döküyor… “Alihan öldü mü şimdi” sözü ize dikkat çekiyor… 19 Kasım Pazartesi akşamı izleyeceğimiz yeni bölümden yeni detayları videodan izleyebilirsiniz.

Pazartesi günleri FOX’ta izleyiciyle buluşan ve başladığı günden beri büyük beğeni toplayan “Yasak Elma” dizisine sürpriz bir isim daha katıldı.

‘’Yasak Elma’’ kadrosuna başarılı oyuncu Zeynep Bastık dahil oldu. Bastık, 23. bölümden itibaren İrem karakteriyle dizideki yerini alacak. İrem, Yıldız (Eda Ece) ve Zeynep’in (Sevda Erginci) kuzeni, Taksim’de rock barda solistlik yapan bir karakter olarak izleyici karşısına çıkacak.

Peki 22. ve son bölümde neler yaşanmıştı. Alihan ve Zeynep sonunda mutluluklarını doyasıya yaşama şansı yakalamışlarken, Hira’nın dengesizlikleri ve Zerrin’in verdiği tepkilerle uğraşmak zorunda kalırlar. Ender, Yıldız’ın hamile olmasıyla yıkılır. Halit’le yakaladığı şansı tamamen kaybetmek üzeredir. Yıldız ise evliliğinin bitmemesi için çok riskli bir oyun oynuyordur.

YAPIM: MED YAPIM
YAPIMCI: FATİH AKSOY
YÖNETMEN: NESLİHAN YEŞİLYURT
ÖYKÜ & SENARYO: MELİS CİVELEK – ZEYNEP SOYATA

Oyuncular:
Halit: Talat Bulut
Ender: Şevval Sam
Alihan: Onur Tuna
Yıldız: Eda Ece
Zeynep: Sevda Erginci
Zehra: Şafak Pekdemir