Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma 35. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Alihan’ı çıldıran Zeynep’in evlilik kararı!

Yasak Elma 35. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Alihan’ı çıldıran Zeynep’in evlilik kararı!

tarafından ker_def

Fox TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinin 35. bölüm 2. tanıtımı ekrana geldi. Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut’un oynadıkları dizinin yeni bölümünden yayınlanan ilk fragmanda Halit’in Londra’ya gitmesinin ardından Kemal, Yıldız ile yakınlaşmaya çalışıyor.

Yasak Elma dizisinin 4 Mart Pazartesi günü ekrana gelecek olan 35. bölümü izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Dündar ve Zeynep hayatlarını birleştirme kararı alacak. Zeynep ile Alihan arasında bu yüzden kavga yaşanacak. Alihan, Zeynep’i kendisine olan kızgınlığı nedeniyle Dündar ile evleneceğini söyleyerek tepki gösteriyor.Alihan, Dündar’ın yanına gidiyor ve bu evliliğin gerçekleşmemesi için çaba harcayacak. Ancak Dündar kararlı duruyor. Videodan dizinin yeni bölümünden detayları izleyebilirsiniz.

Peki 32. bölümde başka neler olacak.

Yıldız, Kemal’e yüz vermiyor ama onun odasına girmekten de çekinmeyecek. Bu olayı gören Lal ise durumu annesine anlatıyor.
Halit döndükten sonra bu olayı öğrenip Yıldız’dan hesap soracak. Yıldız’ın bu olayı nasıl açıklayacağı, Halit’i ikna edip etmeyeceği ise merak konusu ama bir şekilde durumdan sıyrılabilecek mi göreceğiz…

Bu arada Ender de yeni planlar peşinde. Yıldız ve Halit’in arasını açmak için fırsat kollayan Ender, Kemal’e taktik vermeye devam edecek.

Yıldız ise Kemal’in peşine bir adam takıyor. Neden böyle bir adım attığını ise yeni bölümde hep birlikte izleyeceğiz.

YAPIM: MED YAPIM
YAPIMCI: FATİH AKSOY
YÖNETMEN: NESLİHAN YEŞİLYURT
ÖYKÜ & SENARYO: MELİS CİVELEK – ZEYNEP SOYATA

Oyuncular:
Halit: Talat Bulut
Ender: Şevval Sam
Alihan: Onur Tuna
Yıldız: Eda Ece
Zeynep: Sevda Erginci
Zehra: Şafak Pekdemir