Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma 39. Bölüm 2. Fragmanı İzle

Yasak Elma 39. Bölüm 2. Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Pazartesi akşamarının sevilen dizisi Yasak Elma’nın 39. yeni bölümünde neler yaşanacak? Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Sevda Erginci ve Onur Tuna’nın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümü 1 Nisan pazartesi akşamı izleyicilerle Fox TV ekranında buluşacak. Dizinin geçen haftaki bölümüne Barış Kılıç, Kaya karakteri ile katılmıştı. Ender ile Kaya’nın mücadelesinde neler yaşanacağı merakla beklenmekte.

1 Nisan pazartesi günü yayınlanacak olan 39. bölümden 2. fragman paylaşıldı. Videodan dizinin yeni bölümünden yeni detayları öğrenebilirsiniz. Alihan ve Zeynep, geçen bölümde yeniden kavuşmuştu. İkili arasında neler olacağı, Ender’in ne tür planlar yapacağı, Yıldız’in entrikaları ve Kaya’nın denkleme nasıl gireceği merak edilmekte…

Yasak Elma 38. bölümde neler yaşanmıştı? İşte ayrıntılar.

Kaya’nın İstanbul’a dönmesi, Ender’in dengesini alt üst eder. Kimsenin bilmediği ve yıllarca sakladığı sırrının açığa çıkma olasılığı onu güçsüz yapar. En kısa zamanda Kaya’yı geldiği yere göndermek üzere harekete geçerken, Kaya’nın kendi kadar dişli olduğunu unutmuştur.

Zeynep ve Dündar’ın evlilik hazırlıkları son hız devam eder. Zeynep’in kafasındaki soru işaretleri giderek artarken, beklenmedik bir karar vermek üzere olduğunun farkında değildir.

Oyuncular:

Eda Ece
Onur Tuna
Şevval Sam
Sevda Erginci
Kıvanç Kasabalı
Talat Bulut