Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma 61. yeni bölümde kim kimi öldürmeyi kafasına koydu?

Yasak Elma 61. yeni bölümde kim kimi öldürmeyi kafasına koydu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi 61. yeni bölümde Nadir’den Halit’e ölüm tehdidi! Talat Bulut, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade,Eda Ece, Barış Kılıç ve Tuvana Türkay’ın başrollerinde yer aldığı Yasak Elma dizisi, 3. sezonu ile ekran yolculuğuna devam ediyor. Dizinin 61. yeni bölümünde olaylar üst üste gelecek.İzleyiciler yine ekran başından kalkamayacak.

Yasak Elma 61. bölümden ilk görüntüler yayınlandı. 16 Aralık pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak olan yeni bölümde Ender, Şahika’nın elinde Yiğit’in kendisini rıhtımdan ittiği görüntülerin olduğunu Kaya’ya anlatıyor.Kaya, duydukları ile şoke oluyor. Şahika ise Halit’e Leyla’yı kullanmayı öneriyor. Şahika’nın planı ise Leyla ile Halit’i yakınlaştırmak.Ender ve Yıldız işbirliği sürüyor ve neler yapacakları da merak ediliyor. Nadir ise Halit’e onu öldürebileceğini söylüyor.

Yasak Elma dizisinin 61. bölüm fragmanını videodan izleyebilirsiniz.

Yasak Elma 60.bölümde neler yaşanmıştı?

Şahika’nın iş birliği teklifini mecburen kabul etmek zorunda kalan Ender, bir taraftan Şahika’nın verdiği görevleri yaparken bir taraftan da ondan kurtulmanın yollarını arar.

Şahika’nın ilk planı Halit ve Yıldız’ı ayırmaktır ve bunun için Ender’in yardımına ihtiyacı vardır. Ender ise başka bir oyunla bir taşla iki kuş vurma peşindedir.