Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma ‘ahlaksız teklif’ nedeniyle sosyal medyada eleştiri oklarını üzerine çekti!

Yasak Elma ‘ahlaksız teklif’ nedeniyle sosyal medyada eleştiri oklarını üzerine çekti!

tarafından zk zk
Yasak Elma 'ahlaksız teklif' nedeniyle sosyal medyada eleştiri oklarını üzerine çekti! 7
Televizyongazetesi/Analiz

Pazartesi akşamları dizilerin reyting mücadelesinde yeni bir dizi daha tabloya dahil oldu. Fox TV’de Şevval Sam, Talat Bulut, Sevda Erginci, Eda Ece ve Onur Tuna’nın rol aldıkları Yasak Elma dizisi, ilk bölümüyle dün akşam ekrana geldi.

Biz de sosyal medyada diziyle ilgili yapılan yorumları sizler için derledik. Diziyi izleyenler bakın neler söylediler?

Bazı izleyiciler dizinin hikayesi nedeniyle Yasak Elma’ya eleştiriler getiriyorlar. Dizinin Şevval Sam’ın oynadığı Ender’in, Eda Ece’nin oynadığı Yıldız karakterine yaptığı ahlaksız teklif çok konuşuluyor.

Kocasından boşanmak isteyen Ender, Yıldız’dan kocasını baştan çıkarmasını istiyor. Bu sayede kolaylıkla boşanıp tüm serveti de alabileceğini hesaplayan Ender’in bu teklifi ise izleyenlerden sosyal medyada çok büyük eleştiri alıyor.

Bu duruma tepki gösteren izleyenler, sosyal medyada tepkilerini dile getirerek insanların kolay yoldan para kazanmak için ahlaksız yollara başvurmasına örnek oluşturabileceğini düşünenler de var.

Ender’in kendi kazdığı kuyuya düşeceğini iddia edenlerle, diziyi Aşk-ı Memnu’ya benzetenler de yer alıyor.

Dizi sadece konusu nedeniyle eleştiri almadı. Aynı zamanda zengin hayatlar, topuklu ayakkabılı, evde abiye kıyafetlerle dolaşan kadın karakterlerden artık sıkıldığını söyleyen izleyiciler de var.

Gelelim bir başka eleştiri konusuna…

(haberin detayı için sonraki sayfaya tıklayınız…)