Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma bir ilke imza attı; Talat Bulut ve Şevval Sam çok şaşkın!

Yasak Elma bir ilke imza attı; Talat Bulut ve Şevval Sam çok şaşkın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3 sezonluk bir Yasak Elma performansı ve 4. sezon için de beklenti büyük… Fox TV’nin başarılı dizisi ilk iki sezondan daha büyük çıkışı 3. sezonunda yaşadı. Özellikle de 72. bölüm ile birlikte yapımın reytingleri bir anda arttı ve bu durum oyuncuları bile şaşkına çevirdi. Talat Bulut ve Şevval Sam’ın Fox TV’de yeni başlayan, Beyza Şekerci’nin sunduğu Kamera Arkası programındaki sözleri dikkat çekici.

Yasak Elma dizisinin Türk dizi tarihinde daha önce görülmemiş bir başarısı bulunduğunu söyleyen Talat Bulut, dizinin haftalar geçtikçe reytinglerinin düştüğünü ama Yasak Elma’da bunun tam tersinin yaşandığını belirtti. Dizide Halit Argun karakterine hayat veren Talat Bulut, “Aslında bizi motive eden şeylerden bir tanesi, 72. bölümle birlikte reytingimiz inanılmaz yükseldi. Bir oyuncu için çok önemli o” diye konuştu.

Bu durumun ilk kez yaşandığını ifade eden Talat Bulut, dizinin başarısından son derece memnun ve gurur duyuyor. Talat Bulut, “Sanırım ilk defa böyle bir şey oluyor. Genel anlamda bugüne kadar yayınlanan diziler bölüm uzadıkça reytingler düşer ama biz de tam tersi, reytingimiz yükseldi. Sete gelmek ayrı bir keyif, çalışmak ayrı bir keyif” dedi.

Dizide Ender karakterini canlandırmakta olan Şevval Sam da yapımın bu kadar çok ilgi çekeceğini daha önce düşünmediğinin altını çizdi.

Şevval Sam, şöyle konuştu: “Aslında işin mahiyeti insanların ilgisini çekecekti, bunu biliyorduk. Benim aklıma bu kadar entrika gelmiyor ama hikayeye bakıyorum entrikalarda sınır tanımıyoruz. Bu kadar uzun süreceğini tahmin etmemiştim. İzleyicinin ilgisi, sevgisi, reytinglerimizin yükselmesi beni çok mutlu etti.”

Eda Ece ise, Yıldız karakterine gösterilen ilgiden son derece memnun. Oyuncu, “Sosyal medyada çok paylaşılır oldu Yıldız. Replikleri ve tavrı ile çok sevildi Yıldız. Bu da beni çok mutlu ediyor. Başarıya ulaştığımın göstergelerinden birisi olduğunu düşünüyorum, bu kadar sevilmesini ve biliniyor olmasını… ” açıklamasında bulundu.