Ana sayfa Dizi Haberleri Şevval Sam, Yasak Elma dizisinde bir anti kahraman yarattı!

Şevval Sam, Yasak Elma dizisinde bir anti kahraman yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Ender karakteri tam anlamıyla bir abartının eseri… Bu abartı, özellikle yapılan ve Şevval Sam’ın da mümkün olduğu kadar belirginleştirmeye çalıştığı bir durum. Ender ne kadar karikatürize olur ise bu diziye o kadar olumlu yansıyor.

Yıldız ve Ender karakterlerinin Şahika karşısındaki işbirliği de tutmuştu. İzleyiciler bu durumu çok beğendi ve yapımın 3. sezonuna da bu işbirliği damgasını vurdu. Şevval Sam, dizideki karakteri ile ilgili yaptığı açıklamada önemli noktalara temas etti.

Beyza Şekerci’nin sunumuyla Fox TV’de başlayan Kamera Arkası isimli programın ilk bölümü için soruları yanıtlayan Şevval Sam, Ender karakterini değerlendirdi. Oyuncu,”İnatla karaktere tutundum. İllaha beni kabul etsinler istemiyordum, çünkü bu karakter bunları gerektiriyordu. Dolayısı ile ne kadar tutunursam da zaman içerisinde o kadar da kabullenmelerini sağladım” diye konuştu.

Ender’in ters köşe birisi olduğunu ve anti kahraman haline de dönüştüğünü anlatan Şevval Sam, karakteri hem süslediğini hem de zaman içerisinde geliştirdiğini belirterek şunları anlattı:

“Böyle bir ters köşe, anti kahraman haline dönüştü Ender. Tabii onu süsledim, yılan gibi kıvrılmalarla, kaş hareketleri yani. Ya da kendiliğinden gelişti. O karakteri oluştururken bütün onlar kendi kendine üstüne oturdu kadının ve onlar da çok ilgisini çekti izleyicinin.”