Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma bu sahnelerle Aşk-ı Memnu’yu hatırlatıyor!

Yasak Elma bu sahnelerle Aşk-ı Memnu’yu hatırlatıyor!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Analiz

Fox TV dizisi ‘Yasak Elma’ yayınlandığı günden bu yana konusunda barındırdığı entrika ve karakterlerin birbiriyle olan karmaşık ilişki yumağıyla sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Hatta, dizi seti yaşanan olaylar da magazin gündemini sık sık meşgul ediyor.

İlk bölümlerde, Ender’in Halit’ten boşanabilmek için Yıldız’la yaptığı iş birliği bölümler ilerledikçe daha da karmaşık entrikaları beraberinde getirmişti.

Son olarak da, Alihan’ın annesinin geçmişte ilişki yaşadığı adamı Halit zannetmesi ve bu nedenle Ender ile evlenerek ona karşı bir savaş başlatması sert rüzgarların esmesine neden olmuştu. Halit ve Alihan arasındaki bu yanlış anlama geçen haftaki bölümde çözüldü ve bu cephedeki sular duruldu ama dizideki entrikalar hiç bitmiyor. Bunun ardından Ender’den boşanmak isteyen Alihan, Ender’in oyunuyla kendisini onunla aynı yatakta buldu. Hatta, Ender Yıldız’a şantaj yaparak bu evliliğin gerçek olduğuna Zeynep’i de ikna etmeye çalıştı.

Öte yandan Yıldız, eski kocası Kemal’in üvey kızı Zehra ile evlenmesi sonucu onunla aynı evde yaşamak zorunda kaldı. Yıldız, her ne kadar Kemal’e yüz vermese de ondan etkilendiği çok belli oluyor. Hatta, Yıldız ve Kemal’in bir arada olmasını isteyen izleyici sayısı da oldukça fazla.

Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde ise Kemal, Yıldız’ın odasındayken ikili Lila’ya yakalandı.

Eski karı-koca Yıldız ve Kemal’in evli iki insan olarak aynı evinde içinde bu şekilde köşe kapmaca oynaması bazı izleyicilere Aşk-ı Memnu’yu hatırlattı.

İzleyiciler son haftalarda dizi için “Aşk-ı Memnu bunun yanında masum kaldı” ve “Aşk-ı Memnu’nun tahtı sallanıyor” gibi yorumlar yapıyor.