Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’daki hiç bir gidiş, izleyiciyi bu kadar çok üzmedi! Çok yazık oldu çok!

Yasak Elma’daki hiç bir gidiş, izleyiciyi bu kadar çok üzmedi! Çok yazık oldu çok!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisi, dün akşam ekrana gelen 85. bölümle izleyenleri adeta ekrana kilitledi! Bir kaç hafta öncesinde 85. bölümde çok şaşırtıcı gelişmelerin yaşanacağı söylenmekteydi ama bir bölümde 5 kişinin birden ayrılacağı kimsenin aklına gelmemişti! Dizinin yeni bölümünü izleyenler kime üzüleceğini şaşırdı adeta!

İzleyicilerin büyük çoğunluğunun Halit Argun karakterinin ölmesinden yana bir rahatsızlığı yok. Zaten bugüne kadar yaptıklarından dolayı herkesin kızdığı bir karakterdi. Lila ve Erim Londra’ya üniversite eğitimleri için gitmesi de kimseyi o kadar etkilemedi.

Kaya’nın gidişi izleyenleri üzen bir gidiş oldu. Ender’in yeniden beraber olma, her şeyi unutma, herkesi arkasında bırakıp yeni bir hayata başlama isteği bile Kaya için ona güvenmek konusunda yeterli bir adım olmadı. Ender’e duygu dolu bir mektup bırakıp gitti.

İzleyici, Barış Kılıç’ın oynadığı Kaya karakterini de çok seviyordu ve onun gidişi için de pek çok yorum yapıldı sosyal medyada. Ancak bir başka kişi vardı ki herkes onun için üzüldü! Gökhan Alkan’ın oynadığı Kerim…

Yıldız ile bir aşk yaşaması isteniyordu izleyici tarafından. Birbirlerine çok yakıştırılıyorlardı. Kerim her ne kadar diziye farklı bir şekilde girmiş olsa da Yıldız’a olan aşkı, izleyicide ona karşı bir sempati uyandırdı.

Yıldız’ın da Halit nedeniyle yüzü hiç gülmediği için Kerim ile ikisinin çok güzel bir ikili olduğu ve güzel bir aşk yaşayacağı hayalini kuruyordu izleyenler.

Yasak Elma'daki hiç bir gidiş, izleyiciyi bu kadar çok üzmedi! Çok yazık oldu çok! 13

Ancak durum beklenmedik bir şekilde bitti. Mert, kendisini suçlarından kurtarmak için Kerim’i öne attı. Aileye damat olarak girmenin de verdiği güvenle, Halit’e Kerim’in onun kasasını açmak istediği, ondan intikam aldığı şeklinde bir söylemde bulundu. Birlikte Kerim’e bir tuzak kurdular.

Ne olduğunu anlamayan Kerim, polis tarafından suçüstü gibi yakalandı ve götürüldü. Kerim’in bu şekilde gidişi de izleyenleri çok üzdü. Yıldız ile başlamadan biten aşkı için şimdi sosyal medyada pek çok yorum yapıyorlar.

Özellikle emniyetteki tek telefon hakkını da ailesini arayacağını söyleyip Yıldız’ı arayıp ona veda etmek için kullanması da izleyenleri hüzünlendiren bir sahneydi.

Pek çok karakter gelip gitti diziye ama bir türlü aşkta yüzü gülmeyen Yıldız’a Kerim kadar yakışan kimse de olmamıştı. Ancak bu aşk da kavuşamadan bitti ve Kerim artık dizide yok…

İşte gelen mesajlardan bazıları:

Yasak Elma'daki hiç bir gidiş, izleyiciyi bu kadar çok üzmedi! Çok yazık oldu çok! 14

Yasak Elma'daki hiç bir gidiş, izleyiciyi bu kadar çok üzmedi! Çok yazık oldu çok! 15

Yasak Elma'daki hiç bir gidiş, izleyiciyi bu kadar çok üzmedi! Çok yazık oldu çok! 16

 

Yasak Elma'daki hiç bir gidiş, izleyiciyi bu kadar çok üzmedi! Çok yazık oldu çok! 17

Yasak Elma'daki hiç bir gidiş, izleyiciyi bu kadar çok üzmedi! Çok yazık oldu çok! 18 Yasak Elma'daki hiç bir gidiş, izleyiciyi bu kadar çok üzmedi! Çok yazık oldu çok! 19