Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma burası Yıldız, öyle güzel aşka fazla niyetlenme! Berk Oktay geldi ama tam kapalı kutu!

Yasak Elma burası Yıldız, öyle güzel aşka fazla niyetlenme! Berk Oktay geldi ama tam kapalı kutu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Yasak Elma dizisinin 86. bölümünden ikinci fragman yayınlandı. Nesrin Cavadzade’nin canlandırdığı Şahika karakterinin dediği gibi, hikayede resmen bir devir kapanıyor… Diziye yeni oyuncular 86. bölüm ile birlikte katılacak. Berk Oktay, Erdal Özyağcılar ve Gülenay Kalkan ile tanışacak olan izleyiciler, Yasak Elma’daki değişimi daha net bir şekilde görmüş olacak.

23 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. Özellikle de Savaşçı dizisini bırakıp Yasak Elma’ya katılan Berk Oktay’ın canlandıracağı Çağatay çok merak ediliyor.

Erdal Özyağcılar’ın hayat verdiği Hasan Ali Kuyucu’nun oğlu Çağatay, Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız’ın yeni aşkı olacak mı? Hayalinde sakin ve düzenli bir hayat olan Yıldız, aşkı Çağatay’da arayacak ama Yasak Elma burası öyle kolay ve güzel aşklar zor görünüyor…

Çağatay ile Yıldız ilişkisi dizinin yeni döneminin en çok konuşulan meselesi olacak. Çağatay’ın Yıldız’ın beklediği kişi olup olmayacağı da merak ediliyor. Ancak dizinin hikayesi ve bugüne kadar ki süreç düşünüldüğünde Yıldız’a öyle kolay ve güzel bir aşk olmayacağını da herkes iyi biliyor.

Yasak Elma burası Yıldız, öyle güzel aşka fazla niyetlenme! Berk Oktay geldi ama tam kapalı kutu! 7

Yasak Elma’da yeni bir dönemin başladığını 86. bölümden 2. fragman net bir şekilde anlatıyor.

Yıldız ile Çağatay’ın ilk karşılaşmaları, Ali İhsan beyin karizmatik duruşu bakalım izleyicileri tatmin edecek mi?

İşte 23 Kasım Pazartesi yayınlanacak Yasak Elma 86. bölümden 2. fragman:

Peki dizinin yeni bölümünde başka neler olacak?

Halit’in vefatından sonra herkes dağılmıştır. Yıldız istediklerini alamamanın derdine düşmüşken, Ender ve Şahika şirketteki yeni oluşuma ayak uydurmaya çalışırlar.

Hasan Ali Kuyucu, Argun Holding’in yeni ortağıdır ve ne yazık ki, geldiği yerin karışıklığından haberi yoktur.

Yıldız ise hayal ettiği sakin ve düzenli hayatı yeni tanıştığı Çağatay’da bulacağını sanır.