Ana sayfa Sosyal Medya Aylar sonra ortaya çıktı! Bay Yanlış dizisindeki aşk iddiası bir şakadan ibaretmiş!

Aylar sonra ortaya çıktı! Bay Yanlış dizisindeki aşk iddiası bir şakadan ibaretmiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yaz aylarına damgasını vuran Bay Yanlış dizisinin setinden bir aşk iddiası magazin gündemine yansımıştı. Dizide partner olan ve hikaye gereği de sevgiliyi canlandıran Serkay Tütüncü ile Cemre Gümeli arasında bir aşk yaşandığına yönelik iddialar vardı.

İki ay önce gündeme gelen bu konuda geçtiğimiz gün açıklama yapan Serkay Tütüncü, her şeyin bir şakadan ve yanlış anlaşılmadan ibaret olduğunu söyledi. “Dizi bitti, arkadaşlık da bitti” şeklinde bir sözü üzerinden ikili arasındaki aşkın Bay Yanlış’ın bitmesinden sonra sona erdiğine yönelik iddialar da ortaya atılmıştı. Serkay Tütüncü, “Onu ben şaka yapmıştım” diyerek gerçeği ilk kez açıkladı.

Gümeli ile daha sonra görüştüklerini ve bu sözlerini kendisinin de şaka olarak algıladığını belirten oyuncu, dizideki arkadaşları ile de kopmadığını belirtti.

Oyuncu “Tabii ki öyle bir şey yok. Hala görüşüyoruz. Gürgen, Fatma, Cemre ile görüşüyoruz. Ben seviyorum, dizi arkadaşlarımla orada çok vakit geçirdiğimiz için. Sonradan kopmak öyle kolay olmuyor. Konuşuyoruz, görüşüyoruz” dedi.

Serkay Tütüncü, şu sıralarda kalbinde kimsenin olmadığını, televizyon ve dijital için farklı projelerle görüşme halinde olduğunu da sözlerine ekledi.