Ana sayfa Dizi Fragmanları Ohh be, öyle zeybek şovu ile Zeynep’in aklı başından gitmemiş! Doğduğun Ev Kaderindir’de tokat gibi söz!

Ohh be, öyle zeybek şovu ile Zeynep’in aklı başından gitmemiş! Doğduğun Ev Kaderindir’de tokat gibi söz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ikinci sezonu oldukça hareketli geçiyor… Hikayede her hafta heyecan daha da artıyor ve Zeynep ile Mehdi arasında yaşananlar ise izleyicilere çok farklı duygular hissettiriyor.

Ekranda güçlü kadın karakteri görmek isteyen birçok dizi hayranı, Zeynep’in Mehdi’ye karşı son çıkışlarından son derece memnun kalmıştı. Kocasının sözünü dinlemesi gereken, gerisinde durması beklenen ve kocası ne derse onu yapması için programlanmış birisine dönüştürülmeyi kabul etmeyen Zeynep, yine sert ve mağdur yolundan sapmıyor.

Geçtiğimiz hafta dizideki düğün sahnesi büyük ilgi görmüştü. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol da sahnede yeteneklerini sergilemişti. Zaten dansçılık geçmişi olan Özdemir, oyun havalarında da ne kadar yetenekli olduğunu bir kez daha gösterdi.

İbrahim Çelikkol ise Zeybek şovu yaparak hayranlarını adeta mest etti. Hikayede ise Mehdi’nin Zeynep’i yeniden kazanmak için bu zeybek şovunun işe yaramadığı yeni bölümde ortaya çıkıyor.

Ohh be, öyle zeybek şovu ile Zeynep'in aklı başından gitmemiş! Doğduğun Ev Kaderindir'de tokat gibi söz! 7

Salonda Mehdi’nin durdurduğu ve dudaklarına aniden yapıştığı Zeynep, eski eşine lafı fena yapıştırdı.. Doğduğun Ev Kaderindin 21. bölüm fragmanına yansıyan sahnede, “Mehdi ben seni affetmedim. Bitti Mehdi, bir daha sakın bana bunu yapma” diyen Zeynep’in tavrı izleyicilerden de destek buldu.

Mehdi başka birisi olup olmadığını sorgulayarak, Barış konusunda bir açık nokta arıyor. Ancak Zeynep’in sözleri yine çok sert: “Neden bu ihtimal ilk senin aklına geliyor ki. Erkek olduğun için mi, yoksa gerçekten böyle bir ihtimalin olduğu için mi?”

Ancak Mehdi, Zeynep’in peşini bırakmaya niyetli değil. Zeynep ve Barış’ı biraz da samimi şekilde görünce Mehdi’nin artık ne yapacağını kestirmek de zor olacak.

İşte 25 Kasım Çarşamba günü yayınlanacak olan 21. bölümden ilk fragman: