Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma değil sanki başka dizi izliyoruz! Bu uyumu nasıl da harcadınız!

Yasak Elma değil sanki başka dizi izliyoruz! Bu uyumu nasıl da harcadınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Yasak Elma dizisinde bir devir kapandı. 5 karakterin 85. bölüm itibariyle ayrılmasının ardından, 86. yeni bölüm 23 Kasım akşamı izleyicilerle buluştu. Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade asıl isimler olarak hikayede yer alıyor… Ancak Talat Bulut ve Gökhan Alkan ile Barış Kılıç’ın gitmesi izleyicileri kötü etkiledi.

Sosyal medyaya düşen yorumlarda dizi hayranları “Sanki başka bir dizi izliyorum” diyerik yeni dönemin çok sert başladığını düşünüyor… Berk Oktay, Erdal Özyağcılar ve Gülenay Kalkan dizinin yeni oyuncuları oldu.

Çağatay karakteri ile Berk Oktay’ın gelişi birçok dizi hayranının mutlu etti. Ancak bazı izleyiciler Yıldız – Kerim uyumunu çok beğendikleri için, Gökhan Alkan’ın gidişine adeta gönül koydu. Sosyal medyada Yıldız ve Kerim uyumunun, dizide bugüne kadar ki en iyi uyum olduğu konusunda birçok mesaj paylaşıldı.

Yıldız’ın Kerim’i bu kadar çabuk unutmuş olmasına da şaşıran izleyiciler, “Başka bir dizi izliyormuşum gibi” diyerek de Yıldız’ın yeni kısmetine bu kadar çok sevinmiş olmasına anlam veremedi.

Kimi hayranlar ise bu bölümü yok saymak istiyor… Bir izleyici şöyle yazdı: “Senariste sesleniyorum, biz bu bölümü izlememiş gibi yaparız. Sen de bu yanlışı düzeltirsin.”

Yıldız karakterinin kiminle aşk yaşasa mutlaka karakterin başına bir şey geldiğini yazan dizi takipçileri, “Harcadınız bu uyumu” diyerek de Gökhan Alkan’ın gidişine isyan etti.

Yasak Elma’daki değişiklikler de izleyicileri fazlasıyla şaşırttı. Eskiden Yıldız’ın Kerim’e yüz vermediğini belirten bir izleyici, şimdi ise Çağatay’ın aynısını Yıldız’a yaptığını hatırlattı.

İşte sosyal medyada paylaşılan bazı mesajlar:

Yasak Elma değil sanki başka dizi izliyoruz! Bu uyumu nasıl da harcadınız! 16

Yasak Elma değil sanki başka dizi izliyoruz! Bu uyumu nasıl da harcadınız! 17

Yasak Elma değil sanki başka dizi izliyoruz! Bu uyumu nasıl da harcadınız! 18

Yasak Elma değil sanki başka dizi izliyoruz! Bu uyumu nasıl da harcadınız! 19

Yasak Elma değil sanki başka dizi izliyoruz! Bu uyumu nasıl da harcadınız! 20

Yasak Elma değil sanki başka dizi izliyoruz! Bu uyumu nasıl da harcadınız! 21

Yasak Elma değil sanki başka dizi izliyoruz! Bu uyumu nasıl da harcadınız! 22

Yasak Elma değil sanki başka dizi izliyoruz! Bu uyumu nasıl da harcadınız! 23

Yasak Elma değil sanki başka dizi izliyoruz! Bu uyumu nasıl da harcadınız! 24

Yasak Elma değil sanki başka dizi izliyoruz! Bu uyumu nasıl da harcadınız! 25