Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi, akıl almaz bir final yapacak! Tüyo’yu Eda Ece verdi!

Yasak Elma dizisi, akıl almaz bir final yapacak! Tüyo’yu Eda Ece verdi!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Bu hafta pek çok dizi sezon finali yaparken, bazıları da final yaparak ekrana veda edecek.

Dizilerin sezon finalleri, izleyenleri şaşırtan ve bir sonraki sezonu heyecan içinde beklemelerine neden olacak gelişmelerle dolu olacak.

Yasak Elma dizisi de bu dizilerden birisi. Fox TV’de yayınlanan dizi, yarın akşam 47. bölümü ekrana gelecek.

Dizinin tanıtımında bir kişinin Ender’e sert bir cisimle vurduğu ve öldürmeye çalıştığı görülüyor. Deniz’e düşmeden önce Ender, Yıldız, Şahika ve Yiğit ile ayrı ayrı tartışıyor. Bu üç ismin de onu öldürmek isteyeceği bir noktaya geldikleri görülüyor. Muhtemelen dizi, bu algıyı yarattıktan sonra Ender’in denize düşmesiyle sezon finali yapacak.

Yaşanacaklar merak konusuyken, dizide Yıldız karakterini oynayan Eda Ece, sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla, merakları daha da arttırdı.

Eda Ece, diziden bir sahnenin fotoğrafını paylaşarak sezonun son bölümünün son çekim gününde olduklarını belirtti ve bomba bir sezon finali olduğunu, senaryoyu okuduğunda çok heyecanlandığını söyleyerek “Akıl almaz şeyler olacak” tabirini kullandı.

Bakalım gerçekten Eda Ece’nin söylediği gibi şaşırtıcı bir sezon finali mi bekliyor izleyenleri?

İşte Eda Ece’nin paylaşımı:

Veeee geldik #YasakElma sezon finaline! Seni bir süreliğine özleyeceğim Yıldız’ım! Agustos ayından beri setteyiz, bugün son iş günümüz. Yorulduk, ama değdi, şimdi dinlenme zamanı! Bomba bir sezon finalimiz var gerçekten, bu yorgun halimle bile sezon finalini okuyunca ve yeni sezon olacakları duyunca gerçekten çok heyecanlandım, akıl almaz şeyler olacak??⚡️ Yarın akşam 20.00 @foxturkiye sezon finalimizi kaçırmayın. Eylül’de daha gizemli bir Yasak Elma’yla karşınızdayız! not: final elbisem tabiki Yıldız’lı, ayakkabılarım da Lady Gaga’nın oscar ayakkabıları?? @rutkayozis @alyanihankoyunpinar ??? Sezon finalini sakın kaçırmayınnnn yarın bombaaa ??⚔️ @medyapimresmi @yasakelmafox ??❤️