Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi, çok şaşırtıcı gelişmelerle ekrana dönüyor! Yayın tarihi belli oldu…

Yasak Elma dizisi, çok şaşırtıcı gelişmelerle ekrana dönüyor! Yayın tarihi belli oldu…

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma, sezon arasından sonra ekrana dönüyor. Dizinin yeni bölümü 21 Ocak Pazartesi akşamı ekranda olacak.

Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut’un oynadıkları dizinin 29. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Sezon arasından sonra fırtına gibi ekrana dönmeye hazırlanan dizide, beklenmeyen gelişmeler yaşanacak. Halit’i terkedip Kemal’e giden ancak eve gittiğinde Zehra ve Kemal’in evlenmek üzere olduklarını, Halit’in de orada olduğunu gören Yıldız, son bölümde şoke olmuştu.

Yasak Elma dizisi, çok şaşırtıcı gelişmelerle ekrana dönüyor! Yayın tarihi belli oldu... 7

Yıldız’ın bu durumdan nasıl kurtulacağını merak ederken, Kemal’in onu kurtaracağı ortaya çıktı. Halit, Yıldız’a elindeki bavulu sorduğunda Kemal araya girip, Erim’in bir kişiye çarptığını ve o kişinin öldüğünü söylemesi ortalığı karıştırıyor.

Ender, yaşanan bu olaydan Halit’i suçlayıp velayet davası açacağını söylerken Alihan da ona destek oluyor. Bu arada Ender ve Alihan arasında geçen bir konuşma ise büyük dikkat çekiyor.

Alihan’ın “Bunları bilmiyordum” diyerek üzgün bir şekilde Ender’e baktığı sahnede Ender, “Bu hayat bana bazı şeyleri kafama vura vura öğretti. Kimsenin haddi değil beni sorgulamak” dediği ve çok sinirlendiği görülüyor.

Halit ise Kemal’in peşine bir adam takarak bir sevgilisi olup olmadığını öğrenmeye çalışacak. Yıldız ve Kemal bir kafede buluştuklarında ise fotoğrafları çekiliyor ve Halit, bu fotoğrafları görüyor.

İşte Yasak Elma 29. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yıldız eve döndüğünde Halit’e son bir şans vererek onun düzelmesini bekler. Halit’in onu anlamayışı ve ilişkileri için çabalamaması Yıldız’ı radikal bir karar almaya iter. Şirketteki yılbaşı partisine gelen sürpriz konuk Alihan’ı rahatsız eder. Zeynep ise Alihan’ın uyarılarını dinlemeyecektir. Ender ise Taşdemir olmanın keyfini sürerken Alihan ve Halit’in arasındaki gerginliğin nedenini araştırmak ister.