Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi, komedinin sınırlarını zorluyor! Yıldız’ın maceraları dizi içinde dizi resmen!

Yasak Elma dizisi, komedinin sınırlarını zorluyor! Yıldız’ın maceraları dizi içinde dizi resmen!

tarafından zk zk

Yasak Elma dizisinde Eda Ece’nin oynadığı Yıldız karakterinin maceraları ayrı bir dizi yapılsa büyük komedi çıkar!

Her bölümde ilginç maceraları, saf halleri, çabuk kanan ve kendisini kurnaz sanan Yıldız, olmadık hallerin içine düşüyor!

Dün akşam yayınlanan 41.bölümde Ender’in geçmişinin peşine düşen Yıldız’ın, gittiği eski mahallede yaşadıklarını izleyenler, adeta gülmekten kırıldı!

Televizyongazetesi/Detay

Eda Ece, rolünü o kadar başarıyla oynuyor ki hali, tavırları, mimikleriyle adeta ‘komedi için yaratılmış’ dedirtiyor!

Entrikanın bol olduğu dizide, Yıldız’ın sahneleri artık sakinlemek, gülmek, biraz eğlenmek için birebir hale geldi!

Her hafta ayrı bir macera yaşayan Yıldız, bu hafta da yoksul bir mahalleye gidip kapı kapı Ender’i tanıyan biri olup olmadığını sordu.

Karşısına çıkan kadına sordu ama tanımadığını söyledi. Bu arada sokakta karşılaşıp adres sorduğu kadının, Avlu dizisindeki Muazzez olduğu da izleyenlerin gözünden kaçmadı.

Yasak Elma dizisi, komedinin sınırlarını zorluyor! Yıldız'ın maceraları dizi içinde dizi resmen! 8

Kadın bir adamı çağırıp Ender Çelebi’yi tanıyıp tanımadığını sordu, adam hemen atlayıp tanıdığını söyleyince Yıldız’ın bir anda gözleri döndü. Şık giyimiyle mahallenin ortasında adeta sırıtan Yıldız’ı adam alıp bir kadına götürdü.

Kapıyı da arkasından kilitleyip gitti. Kadın hiç çocuğu olmadığını söyleyince Yıldız’ın tepkisi izleyiciye bir kahkaha attırdı. Çocuklarının kendisini arayıp sormadığı için kadının böyle söylediğini sandı Yıldız, kadın bir kere daha tekrar edince Yıldız durumu anladı. Biraz para verip kurtuldu oradan ama izleyici de ekran başında Yıldız’ın hallerini izlerken gülmekten kırıldı.

İşte o sahne:

Ressamın tablosuna oturun Yıldız’ın hali çok güldürdü!

Bir başka komedi de ünlü ressam Haluk Akakçe’yi tanıdığını söylemesinden sonra yaşadığı macera oldu. Eve gelen sanatseverlere hava atıp Akakçe’yi tanıdığı yalanını atan Yıldız, ne yaptı etti ona ulaştı.

Ünlü ressamın konuk oyuncu olduğu dizide bir dizi komedi yaşandı. Haluk Akakçe, kendi kimliğiyle oynadığı kısa bölümde Yıldız’ı bir şekilde görmeyi kabul etti. Yıldız, bir tablosunu almak istediğini söyledi. Ünlü ressam biraz izin isteyip gitti. O sırada Yıldız, heyecanla bir sehpaya oturdu.

Yasak Elma dizisi, komedinin sınırlarını zorluyor! Yıldız'ın maceraları dizi içinde dizi resmen! 9

Kısa süre sonra bir ıslaklık hissetmiş olacak ki kalktı. Bembeyaz pantolonu ve ceketi boya olmuştu. Yıldız yine ilginç bir duruma imza atıp, ünlü ressamın tablosunun üstüne oturmuştu!

Durumu farkeden Yıldız, koşarak çıktı oradan ama izleyici de arkasından kahkahayı patlattı!

İşte o sahne: