Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi Müge Anlı’lık bir vaka oldu!

Yasak Elma dizisi Müge Anlı’lık bir vaka oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinin 71.bölümü izleyicilerle 2 Mart Pazartesi akşamı buluştu. Dizinin flaş olayı elbette ki Şahika’nın son dakikada Nadir ile evlenmeyi başarması, ardından da Nadir’i zehirleyerek tüm servetine konması oldu.

Şahika’ya her yerden baskı var.Barış Kılıç’ın canlandırdığı Kaya, kardeşine baskı yapıyor. Kaya’nın zekasının açılması iyi bir gelişme aslında. Şahika ise artık çok güçlendi ve entrikalarına devam edeceği kesin. Şahika’nın fakirlikle imtihan eden Halit’e asistanlık teklif etmesi ise dizinin traji komik hallerinden birisi…

İzleyiciler ise Yasak Elma’nın geldiği bu durumda işin içinden ancak atv’de yıllardır birçok olayı çözen Müge Anlı’nın çıkabileceğini belirterek, bir anlamda yaşananlarla da dalgasını geçiyor. Bir izleyici, “Şahika’nın öldürdüğünü çözse çözse Müge Anlı çözer” mesajıyla herkesi güldürdü.

Olayı espriye döken izleyiciler, “Müge Anlı’ya da zehir atar Şahika” diyerek bu karakterin inandırıcılığının artık kalmadığı noktasında birleşiyor.

Yasak Elma dizisinin 72. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Dizide Şahika’nın entrikaları bitmek bilmeyecek.Halit daha hangi durumlara düşürüleceği de merak konusu.Yıldız ve Ender’in Şahika’nın peşini bırakmayacağı da görülüyor.İşte 72.bölümden ilk fragman: