Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi nasıl oldu da bu cendereden çıktı?

Yasak Elma dizisi nasıl oldu da bu cendereden çıktı?

tarafından ker_def

Yasak Elma dizisi onca badireyi atlattı, reytinglerde yükselişini sürdürüyor.

Televizyon Gazetesi Detay

Geçtiğimiz sezon 12 bölüm yayınlanan Yasak Elma dizisi, Talat Bulut’un sette çalışan bir genç kızı taciz ettiği iddiası yaz ayları boyunca dizinin üzerine karabasan gibi çökmüştü.

Şevval Sam ve Eda Ece’nin başını çektiği önemli bir oyuncu grubu, ayrıca set çalışanları Talat Bulut’a karşı kampanya başlattı.

Ancak savcılık soruşturmaya delil yetersizliği nedeniyle gerek olmağı kararını verip mahkemeden de bu karara onama gelince, Yapımcı Fatih Aksoy, Talat Bulut’un 2. sezonda da devam etmesi kararı verdi.

Aylarca süren bu konuların ardından Yasak Elma dizisinin 2. sezonunda reytinglerinin ciddi şekilde etkileneceği iddiası vardı.

Ancak bu iddiaların aksine Yasak Elma dizisi hem izleyicilerini koruduğunu hem de artırdığını sergiledi.

Yasak Elma dizisi nasıl oldu da bu cendereden çıktı? 7

15 Ekim’de 5.31 reyting ve 12.76 izlenme payı ile 6. olan dizi, 22 Ekim tarihindeki 19. bölüm ise 5.68 reyting ve 13.34 izlenme payı ile 5. sırada yer aldı.

AB grubunda da 15 Ekim’de 4.99 reyting ve 12.12 izlenme payı ile 4. olan dizi, 19 Ekim’de de 5.41 reyting ve 12.7 izlenme payı ile 5. sırada yer aldı.

Geçtiğimiz hafta ile bu hafta arasında dikkat çeken detay her iki grupta da dizinin gücünü koruduğu hatta izleyici sayısını da artırmaya devam ettiğini gösteriyor.

Yasak Elma dizisinin tüm bu cendereden çıkıp da reytinglerini yükseltmesi önemli bir başarı olarak kayıtlara geçti.