Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’daki bu duruma nasıl bir açıklık getirecekler? Tepkiler çığ gibi büyüyor!

Yasak Elma’daki bu duruma nasıl bir açıklık getirecekler? Tepkiler çığ gibi büyüyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
19. bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma dizisinin final sahnesinde yaşananlar, izleyicileri hem hayal kırıklığına uğrattı hem de çok kızdırdı!

Zeynep’in bir şekilde Alihan’a karşı yeniden içinin ısındığı ve koşa koşa ona gittiği sahnede, kapıyı açan Hira’nın hali ve arkasından gelen Alihan’ın durumu izleyiciyi çok kızdırdı.

Onur Tuna ve Sevda Erginci’nin oynadıkları Zeynep ve Alihan çifti, yine bir araya gelemeyecek ve yine kapanması zor bir yara açıldı!

Diziyi Zeyal için izlediklerini söyleyen izleyiciler, bu duruma isyan ettiler.

Hira ve Alihan birlikte oldu mu olmadı mı henüz bilmiyoruz ama kimse bu sahneden hoşlanmadı!

Klişeleşmiş bir durum ortaya kondu ve Zeynep’in Hira ve Alihan’ın geceyi birlikte geçirdikleri intibası yaratıldı.

Durum ne şekilde olursa olsun, Zeynep ve Alihan ilişkisi iyice çıkmaza sürükleniyor ve izleyiciler bu duruma tepkili!

Yasak Elma'daki bu duruma nasıl bir açıklık getirecekler? Tepkiler çığ gibi büyüyor! 8

Hira’nın üstünde Alihan’ı gömleği, Alihan yarı çıplak sabahlıkla kapıda!

Durum neresinden tutulursa tutulsun elde kalıyor! “Kim misafir olduğu evde gömlekle kapı açar” diye soruyor izleyici ve tabii “Kim üstü yarı çıplak sabahlıkla Alihan gibi kapıya gider?”

Alihan ve Hira’nın durumu zaten tuhaf. Çünkü kimse bu durumun gerçekliğine inanmıyor. Kimsenin kapıyı bu şekilde açmayacağı, günlük hayata ters olduğu düşünülürken, Zeynep’e ve dolayısıyla izleyiciye inandırılmaya çalışıyan ‘Hira ve Alihan birlikte oldu’ mesajı da ters tepiyor.

Alihan ve Hira birlikte olduysa, Zeynep zaten Alihan’ı hiç affetmeyecek. Öyle değilse bile bu manzarayı gören bir kadının bunu anlayabilmesi de pek o kadar kolay olmayacak!

Dedik ya, neresinden tutarsan orası elinde kalıyor! Aynen öyle bir sahneydi ve tepkiler de sosyal medyadan yağmur gibi yağmaya devam ediyor.

Yasak Elma'daki bu duruma nasıl bir açıklık getirecekler? Tepkiler çığ gibi büyüyor! 9

Diziyi takip edenler, Hira’nın çok içtiği için Alihan’ın onu evine götürdüğü ve misafir olduğu ve aralarında bir şey yaşanmadığı olasılığını da göz önüne alıyor ve durumun açıklamasını haftaya alacağımızı düşünüyor ama bu durum bile, Alihan’ın tavırlarını da yarı çıplak iki insanın kapı açmasını da açıklamaya pek yeterli olmuyor!

Yine düşülen bir klişe ve yine içine düşülen bir açmaz! Bakalım gelecek hafta bu durum nasıl açıklığa kavuşacak? İzleyici ikna olacak mı?

İşte o sahne:

İşte diziye sosyal medyadan yapılan eleştirilerden bazıları:

Be ne perhis bu ne lahana turşusu düne kadar mavişe tirip atan zeynep bir anda aşka geldi ilginc madem kendi ayagınla mavişe gelecektin de o tiripler neydi eee fazla naz aşık usandırır dünya yakışıklısı adam ne bekliyodun zeynep …. Bu kız Alihana o kadar laf söylüyo sonrada koşa koşa Alihanın yanına gidiyoya Allah akıl fikir versin bu kızada

-Bölümde Alihan’ın artık mücadele etmesi gereken Zeynep temalı düşünceleri fazlasıyla yayınlandı…Toplu çıktıkları yemekte de Zeynep’e bunun göndermesini fazlasıyla yaptı..Hira ile geceyi birlikte geçirmeleri bizim ilkokul terk senariste göre bile fazla gelir…Haftaya yine ağlak Alihan sahneleri, acısından kendini Alaska’lara vuran Zeynep temalı sahnelere hazır olmalıyız…

-çok ama çok saçma Alihan sen zeynepi cemle o halde gördün mü hiç
Hani ihanet sende panik atak yapardı bakıyorum bomba gibisin yüzünde güller acıyor
Yazıklar olsun senarist sana
Eger zeynepi o işyerinde çalıştırırsan hadi kemal zeynepe is bul Alihan sende Hasretinden öl

-Sayin senarist umarim bir an önce kendinize gelirsiniz Zeynep in oldugu sahneleri izleemek için kanali açtim inanin bu gidişle final yapamadan biter bilginize

-Seneristler yorumları lütfen okuyunuz.Tamam bu bir dizi ama yapmayın Allah aşkına bu nedir yaaa

Diziyi ikinci keredir erkenden yatağa taşımakla Bozuyorlar. Hadi onda Zeyneple birbirlerini çok sevdiler desek bu ne şimdi. Ne yapmaya çalışıyor bu senarist.artik düğüm değil bir çözüm görelim.

-Zeynep ordan hemen uzaklaşıcak somra alihan arkasından gidicek yetişemicek falan hira da anlamıcak nolduğunu sonra alihan açıklama yapmaya çaışıcak falan filan somra ayrılmıştın benden sen istemedin falan diye üste çıkar

-Bu ülkede kim donun üstünde gömlekle kapı açıyor???? Allah aşkına… ya Yeter artık !!!! Bıktık sizin bu asır geçmiş hala aynı manzara biraz kendinizi geliştirseniz olmaz mı??? Erkek biraz kızın peşinden koştu diye hemen kız alttan almalı imajı çizmeniz de çabası!