Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi ters köşe yaptı, izleyiciler şoke oldu!

Yasak Elma dizisi ters köşe yaptı, izleyiciler şoke oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Yasak Elma dizisi 60 bölümü geride bıraktı. 3. sezonuyla devam eden yapımda Talat Bulut, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade,Eda Ece, Barış Kılıç ve Tuvana Türkay’ın başrollerde yer alıyor. Dizide son haftalarda Yıldız ve Ender arasında sanki yeniden bir yarış başlayacakmış gibi bir hava oluşmuştu.Ancak bunun bir oyun olduğu, ters köşe yapıldığı ortaya çıktı.

61. bölüm fragmanında yine Ender ve Yıldız işbirliğinde Şahika’nın nasıl tongaya düşürülmek istendiğini izleyeceksiniz. Ender ve Yıldız’ın bu halleri de izleyicileri çok mutlu etti. Yasak Elma hayranları, “Vay Ender ve Yıldız beni inanılmaz şekilde şaşırttı” diyerek sosyal medyada bu duruma dikkat çeken mesajlar yazdı.

Yasak Elma dizisi ters köşe yaptı, izleyiciler şoke oldu! 7

“Her bölüm yılanlık oldu” diyerek ikilinin birlikte hareket etmesinden memnun olduğunu belirten izleyiciler, Yiğit’in Ender’e anne demesinden de memnun oldu.

Dizinin senaryo grubunun izleyicileri dinlediğini ve sosyal medyada yapılan yorumları da takip ettiğini düşünen izleyiciler,”Senarist seyirciyi dinliyor. Ender ve Yıldız bir arada” mesajları paylaştı.

Yasak Elma dizisini çok sevdiğini söyleyen bazı izleyiciler, kimin elinin kimin cebinde olduğunun belli olmaması durumundan artık sıkıldıklarını anlatan ifadeler de kullandı.

Yasak Elma 61. bölüm fragmanı bir hayli beğeni topladı: