Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi yılanlık ile değil dostluk ile anılacak!

Yasak Elma dizisi yılanlık ile değil dostluk ile anılacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Yasak Elma dizisinin 3 sezon süren müthiş çıkışının ardından 4. yeni sezonun da çok ilgi göreceği kesin… Fox TV’de yayınlanan dizinin ilk 2 sezonu dram ağırlıklı bir hikaye üzerinden ilerledi… Ancak 3. sezon çok farklı oldu. Dramdan bir anda absürd komedi tarzına doğru ilerleyen dizideki bazı saçma kabul edilebilecek olaylar komedi unsuru eklenerek izleyicinin ilgisinin azalmaması sağlandı. Bu noktada Eda Ece ve Şevval Sam’ın Yıldız ve Ender karakterlerini abartılı şekilde yansıtmasının da etkisi vardı.

Yasak Elma dizisinde bir başka dikkat çeken nokta ise kadın oyuncuların güç birliği… Nesrin Cavadzade, Şevval Sam ve Eda Ece üçlüsü sayesinde diziye olan ilgi de hep yüksek kalıyor… Üç ünlü oyuncu hikayede yılanlık sergilerken, birbirleri ile rekabet eden karakterlerle izleyici karşısına çıkıyor.

Ancak üç ünlü ismin sosyal medyada sergiledikleri dostluk ve kadın dayanışması hali bambaşka bir kapıyı aralıyor… Ünlü isimlerin birbirleri ile olan münakaşası ve rekabetinden bıkan izleyiciler, Yasak Elma’nın kadın başrollerinin ortaya koyduğu dostluktan çok etkilendi.

 

Eda Ece’nin yaz ayında Bodrum’da 30. yaş günü kutlaması için Nesrin Cavadzade ve Şevval Sam’ın buraya gidişi de aralarındaki bağın kuvvetini gösteriyordu. Yasak Elma dizisinin üç ünlü ismi sosyal medyada sıklıkla sevgi dolu halleriyle yer alıyor.

Benzer paylaşımlardan birisi daha Eda Ece tarafından paylaşıldı. Yasak Elma’nın başarısında da bu dostluğun büyük payı var.

An itibariyle biz #thisisus ????

Yasak Elma dizisi yılanlık ile değil dostluk ile anılacak! 7