Ana sayfa Sosyal Medya Mahkum dizisinden ayrılan Gürberk Polat’ın yeni projesi netleşti!

Mahkum dizisinden ayrılan Gürberk Polat’ın yeni projesi netleşti!

tarafından ker_def

2020 yılında Babil dizisinde iyi bir çıkış yakalayan Gürberk Polat, bu sezon ise Mahkum isimli Fox TV dizisiyle izleyicilerin karşısına çıktı. Dizide Eren karakterini canlandıran ve 12 bölüm hikayede yer alan Gürberk Polat’ın ani ayrılığı hayranlarını üzmüştü.

Genç oyuncunun ismini daha geniş kitlelere duyurabilmesi için dizi etkili oldu ama rolünün kısa sürmesi de bir şanssızlık olarak değerlendirildi. Genç oyuncu dizideki rolünün bitmesinin ardından farklı teklifler aldı.

Bu teklifler arasında oyunculuk dışında çok farklı bir program önerisi de geldi… Yakışıklı oyuncu, genç kuşağın ilgi alanı olan dijital platformu Twitch üzerinden hazırladığı programın heyecanını yaşıyor.

Birçok farklı strateji oyununun oynandığı, video paylaşımı ve canlı yayınların yapıldığı kanalda Gürberk Polat sevenleriyle oyun oynayıp eş zamanlı sohbet edeceği programında ünlü konuklarını da ağırlayacak.

Gürberk Polat, 2019 yılından bu yana oyunculuk yapıyor ve şimdiye kadar deneyim kazandığı çeşitli dizi ve sinema filmleri ile yeteneklerini sergiledi. Şimdi de gençlerin karşısına çok farklı bir program ile çıkacak olan oyuncu, bu yeni adımının heyecanını yaşıyor.