Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde büyük değişim başladı!

Yasak Elma dizisinde büyük değişim başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yasak Elma dizisinin 73. yeni bölümü izleyicilerle 16 Mart Pazartesi akşamı buluşacak. Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Barış Kılıç’ın başrollerinde yer aldığı diziye geçtiğimiz bölüm Gökhan Alkan Kerim karakteri ile katılmıştı.

Şimdi de diziye Can Nergis, Kerim karakterinin okul arkadaşı Mert olarak katılacak. Büyük değişimin başladığı dizi, yavaş yavaş yeni karakterler ve yeni olaylar ile farklı konuları izleyicilerin önüne getirecek. Bu şekilde de dizinin 3. sezonu daha da yüksek noktada kapatıp, 4.sezon için büyük bir heyecan dalgası yaşatmak hedefleniyor.

Yasak Elma dizisinde büyük değişim başladı! 9

Yasak Elma dizisinin ilk 2 sezonda bu kadar çok ilgi görmemiş olması ise durağanlığın fazla olmasıydı. 3. sezonda ise dizi durağanlıktan çıktı ve daha aktif, daha eğlenceli ve absürd komedi özelliklerini de barındıran yeni konsepti ile daha çok ilgi gördü.

Diziye yeni katılan oyuncular da yeni dönemin işareti oldular.

Yasak Elma dizisinde büyük değişim başladı! 10

Peki Yasak Elma’nın 73. yeni bölümünde neler yaşanacak?İşte bazı detaylar:

Halit, Şahika’yı yenebilmek için bir intikam planı yapar. Lila ve Erim babalarına destek olmak için ellerinden geleni yaparken Zehra yeni düzene uyum sağlamakta zorlanır.

Yıldız ve Kerim yakınlığı başlarken, beklenmedik sürprizlerle yüzleşeceklerdir.

Yasak Elma dizisinde büyük değişim başladı! 11

Şahika ise Ender’den tamamen kurtulmak için yeni bir oyunun içindedir.