Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde Fatih Aksoy’un son hamlesi Şevval Sam belirsizliğini ortaya koydu!

Yasak Elma dizisinde Fatih Aksoy’un son hamlesi Şevval Sam belirsizliğini ortaya koydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus’un Türkiye’de yayına başlaması dolayısı ile verilen davete katılan ünlü isimlerden birisi de Eda Ece oldu. Turuncu dekolteli elbisesi ile dikkatleri üzerine çeken Eda Ece, beş sezondur Yasak Elma dizisinde çok etkili bir performans ortaya koyuyor.

Yıldız karakteri ile adeta özdeşleşen oyuncu, büyük kariyer çıkışını da bu proje sayesinde yaptı. Eda Ece, Disney Plus’ın da Türkiye’ne özel anlaşma yaptığı ünlülerden birisi ve nasıl bir yapımla bu platformda yer alacağı konusunu da hayranları merakla bekliyor. Merak edilen bir başka konu ise Yasak Elma dizisinin altıncı sezonu ile ilgili konular.

Şevval Sam ile Eda Ece ikilisi Yasak Elma dizisinin bel kemiği noktasında. Ancak Şevval Sam’ın diziden ayrılmak istediği yolunda iddialar ortaya çıkmıştı. Ünlü oyuncu da müziğe daha fazla ağırlık vermek isterken, Yasak Elma dizisinden de ayrılabileceği sinyalleri gelmişti.

Fakat Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy’un büyük başarı getiren Ender ile Yıldız ikilisini bozmamak adına girişimlerde bulunduğu da anlaşılmıştı. Şevval Sam konusunda en son sözü Eda Ece söyledi… İkili güçlü bir dostluk sergilerken, Eda Ece ile Şevval Sam işbirliği gelecek sezonda da ekranda devam edecek gibi gözüküyor.

Eda Ece, “Şevval ayrılmadı. Patronumuzun kararı olarak dedi ki, ‘dinlenin, sonrasında konuşalım’. Bize bir ay müsaade etti. Hem senaristlere hem bize, bir ay sonra konuşulacak” ifadesini kullandı.

Yasak Elma dizisinde Fatih Aksoy'un son hamlesi Şevval Sam belirsizliğini ortaya koydu! 8

Bu sözler ile birlikte Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy’un beş sezondur dizide çok yoğun çalışan hem senaristlere hem de başrolde yer alan Eda Ece ve Şevval Sam’a dinlenme süresi verdiği ve bir ay sonra da her şeyin netleşeceği anlaşıldı.

Eda Ece, “Fox ile Disney aynı grup olduğu için hem sanal hem dijitale çalışacağım ama henüz projem belli değil” diye konuştu. Oyuncu Yasak Elma dizisine devam edeceğini de net bir şekilde aslında bu sözleriyle ifade etti.

Yasak Elma dizisinde Fatih Aksoy'un son hamlesi Şevval Sam belirsizliğini ortaya koydu! 9

Şevval Sam konusunda ise Fatih Aksoy’un 1 ay süre vermesi, oyuncunun da ayrılma isteğini yeniden gözden geçirmesi olarak akla geliyor. Eda Ece, Şevval Sam’ın ayrılmadığını söylemesine rağmen, henüz her şeyin de net olmadığı gözüküyor. 1 ay sonra Yasak Elma dizisinin altıncı sezonunda kimlerin olup, kimlerin olmayacağı daha net bir şekilde anlaşılacaktır.

Yeni projeler konusunda sinema filmi veya dijital dizi olmak üzere görüşmeler yapıldığını belirten Eda Ece, henüz net bir projenin olmadığını ifade etti. Oyuncu, altıncı sezonda Yasak Elma dizisine devam ederken, aynı zamanda dijital projelerde de yer almaya başlayacak.