Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yasak Elma dizisinde iki aşk arasında kısa paslaşmalar!

Yasak Elma dizisinde iki aşk arasında kısa paslaşmalar!

tarafından ker_def

Yasak Elma dizisi hayranlarının heyecanla beklediği gün geldi… 7 Eylül Pazartesi akşamı dizi 4. sezona başlıyor… 5 aylık aranın ardından pandemi tehlikesinin devam etmesine rağmen ekipler yoğun bir şekilde çalışıyor… Koronavirüs gölgesinde 4. sezona başlayacak olan Yasak Elma dizisinin yeni sezon fragmanları büyük beğeni toplamıştı.

3. sezon çıkış yakalayan dizinin aynı performansı 4. sezonda da sürdürmesi sürpriz olmayacaktır. Talat Bulut, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Eda Ece, Barış Kılıç ve Gökhan Alkan’ın başrollerinde yer aldığı Fox TV dizisinin 4. sezona gümbür gümbür başlayacağı da net…

Yasak Elma dizisinden 75. bölümün detayları da duyuruldu. Dizide neler yaşanacak? Framganlarda bazı mesajlar verilmişti… Halit’in eski gücünü kazanması herkes tarafından sevinçle karşılanmış ve Argun ailesi eski düzenlerine dönmüştür.

Yasak Elma dizisinde iki aşk arasında kısa paslaşmalar! 8

Halit’in amacı zor günlerinde ona çok destek olmuş olan Yıldız’ı geri kazanmak ve onunla yeniden evlenmektir. Ancak Yıldız’ın aklı Kerim yüzünden karışıktır ve ne yapacağını bilemez. Kısa zaman içinde doğru kararı vermesi gerekmektedir.

Yasak Elma dizisinde iki aşk arasında kısa paslaşmalar! 9

Yeni sezonda Yıldız’ın aklının karışık olması aşk konusunda bir ikilem yaşayacağını da gösteriyor. Halit’e geri mi dönecek yoksa dolandırıcı olduğu 3. sezonda ortaya çıkan Kerim’e mi kendisini kaptıracak?