Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde ikilik çıktı, dizi çatır çatır çatlıyor!

Yasak Elma dizisinde ikilik çıktı, dizi çatır çatır çatlıyor!

tarafından ker_def

Geçtiğimiz sezon 12 bölüm ekranda kalan ve büyük başarı elde eden Yasak Elma dizisinin sezon finalinin ardından başrol oyuncusu Talat Bulut’un set çalışanı genç kızı taciz ettiği iddiaları medyada yer almıştı. O günden bu yana gündemden düşmeyen iddialar savcılığın delil yetersizliği nedeniyle takipsizlik kararı vermesine karşın bitmedi.

Talat Bulut, bu karar ile rahatlarken ve artık sokakta rahatça dolaşabilirken, yapımcı Fatih Aksoy ve Fox TV’de Bulut’un rolüne devam etmesi kararı vermişti.

Ancak bu karar set çalışanlarının itirazını da beraberinde getirdi.

Sektörde çalışan set emekçileri, yönetmen ve senaristlerden ise bu karara tepki göstererek Bulut’un dizide oynamaya devam edecek olmasını eleştirdi.

Yasak Elma dizisinde ikilik çıktı, dizi çatır çatır çatlıyor! 7

Dizide set ekibi ve bazı oyuncular ile yapımcı arasında ikilik çıktığını gösteren durum ise bir bildiri oldu.Ortada bu bildiri ve bazı oyuncuların da itirazları varken dizinin yeni sezonda Talat Bulut ile nasıl devam edeceği konusunda da ciddi bir muamma var.

Dizinin set ekibi ve yapımcı tarafındaki anlaşmazlığın sonucunun ne olacağı ise meçhul.

YASAK ELMA VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Bildiriye imza atanlar, şöyle diyor:

“Tacize maruz kalan kadının başına geleni anlatması oldukça zordur; dışlanmaktan, suçlanmaktan, ciddiye alınmamaktan, aşağılanmaktan korkar! Tacizciyi ödüllendiren, mağduru cezalandıran bu açıkça adaletsiz tutumu kesinlikle kabul etmiyoruz. Bu cezasızlık kararı tacize uğrayan binlerce kadının cesaretini kıracak, sayısız trajedilere sebep olacak, benzer tavırları gösteren erkeklere ise cesaret verici bir emsal oluşturacaktır. Kostüm asistanı kadın arkadaşımızın yanında olduğumuzu belirtirken Yasak Elma dizisinin yapımcısı Fatih Aksoy’dan ve dizinin yayınlandığı kanal olan FOX TV yönetiminden Talat Bulut’un diziye devam etmesi kararını tekrar gözden geçirmesini istiyoruz.”