Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Songül Öden öyle bir paylaşım yaptı ki duygulanmamak imkansız!

Songül Öden öyle bir paylaşım yaptı ki duygulanmamak imkansız!

tarafından ker_def

17 Şubat 1979 Diyarbakır doğumlu olan Songül Öden, 1993 yılında Ferhunde Hanımlar dizisinde rol aldıktan sonra Gümüş dizisiyle dikkat çekmiş ve bu dizi sayesinde de dünyanın dört bir yanında tanınmıştı. Umutsuz Ev Kadınları dizisinde Yasemin olarak akıllarda kalan, Kayıtdışı dizisinde hüsran yaşayan Öden, son olarak Payitaht Abdülhamid dizisinin 2. sezonunda Gertrude Bell karakterine hayat vermişti.

Oyuncunun, yeni sezonda Celil Nalçakan ile birlikte Fox TV için hazırlanan ‘This is Us’ isimli ABD formatının yerli versiyonunda rol alacağı ortaya çıkmıştı.

Sosyal medyayı da etkin kullanan Öden, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafı için yazdığı satırlarla duygulandırdı.

Öden şimdilerde aşk hayatında sakin günler yaşarken, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla duygusal durumu hakkında ipuçları veriyor.

Songül Öden öyle bir paylaşım yaptı ki duygulanmamak imkansız! 7

Başarılı oyuncu hesabından yaptığı son paylaşımda o karenin hikayesini anlattı.

İşte Öden’in o satırları:

“Bu fotoğraf çekilirken kimse aynı karenin içine girdiğini bilmiyordu. Pembe duvara ve güzelliklere açılacakmış gibi duran bu kapıya birbirini tanımayan ayrı dilleri ve muhtemel inançları paylaşan fotoğrafın içindekiler zamanın içinde bir anda durmaya çalıştı. Güzel bir anda… Bu sırada bu pozu veren anne oğula takılı kalmış gözüm ve zaman bizi böyle görmüş o an… Çeken arkadaşım sadece kadrajı genişletmiş. Baktığımız yere göre ne güzel büyüyor dünya ve ne kapsayıcı olup önümüzde duran kapıları anlamlı hale getiriyor. Zaman her vakit kendi öyküsünü yazar bize rağmen…”