Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde işte bunu yapmayacaklardı!

Yasak Elma dizisinde işte bunu yapmayacaklardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi iyi olanı kötü yapma makinesi gibi! Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Yasak Elma dizisinde izleyiciler absürdlüklere artık o kadar çok alıştı ki, senaryoda nasıl bir yön çizilse yine de izleyici bunu kabulleniyor.

Diziye Leyla karakteri ile giriş yapan Tuvana Türkay, mesela önemli bir örnek. Türkay,başarılı performansı ile Leyla karakterini hak ettiği gibi canlandırıyor.Ancak bu karakterin ilk diziye gelişi ile şimdiki hali arasında şaşırtıcı derecede değişim var.

Kocasından şiddet gören, yardıma muhtaç bir kadın olarak diziye katılan Leyla, şimdi kolunda taktığı marka saat ve giydiği her kıyafetin marka olduğu bir sosyetik aşk bombasına dönüştürüldü.

Kocasının şiddetinden kaçarak Yıldız’a sığınan Leyla, şimdi de Yıldız’ın kocası Halit’i elinden alıyor. Diziye iyi bir karakter girmeye dursun hemen senaryo onu kötüye doğru evirmeyi başarıyor.

İzleyiciler, “Leyla’nın saçını başını yolmak istiyoruz, artık çıksın diziden” gibi sert yorumlar yapmaktalar.Halit’in de artık dizide birlikte olmadığı kadın neredeyse kalmadı. Birçok izleyici bu adamın hakiki bir ders almasını istiyor.

Bir izleyicinin şu yorumu da dikkat çekici: “Halit insan bi soluklanır be insafsız… Müzeyyen, Zerrin, Ender, Yıldız, Şahika, Leyla… Sıradaki kim, yoksa Aysel mi?”

Yıldız Argun hayranlarının Halit’e öfkesini artıran 66. bölümden 1.fragmanı videodan izleyebilirsiniz: