Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisinde izleyici o karaktere iyice gıcık oldu!

Yasak Elma dizisinde izleyici o karaktere iyice gıcık oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Zeynep ve Yıldız karakterlerinin annesi olarak Asuman karakterine izleyicilerin tepkisi artıyor… Bilindiği üzere Sevda Erginci’nin canlandırdığı Zeynep karakteri 2.sezonun sonunda diziden ayrılmıştı. Eda Ece’nin hayat verdiği Yıldız ise, 3. sezonda iyice parladı ve diziyi sürükleyen karakter oldu.

Ünlü oyuncu Melisa Doğu, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. 1981 doğumlu oyuncu, Aşk Geçmişim isimli tiyatro oyununda harika sahnesi ile izleyenler tarafından iyi tanınıyor… Ünlü oyuncu Yasak Elma dizisinde ise izleyicileri adeta çıldırtıyor…

Yasak Elma 4. sezona 7 Eylül Pazartesi akşamı 75. bölümle birlikte başladı. Dizinin hayranları yeni sezonun başlamasından son derece memnun olduklarını sosyal medyada yaptıkları yorumlarla sergiliyor. Bu yorumlarda Asuman karakterine yönelik tepkilerin de artamaya başladığını görebilirsiniz.

Gökhan Alkan’ın Kerim karakteri ile diziye katılmasından sonra Yıldız ile Kerim arasında bir yakınlaşma olması isteniyordu. İzleyicinin bu talebi yerini 4. sezonda buluyor. Kerim, Yıldız’ın peşinde… Ama Asuman da Kerim’in peşinde… Hem Ender hem de Halit’e Kerim’i şikayet eden Asuman, 76. bölümde izleyicileri iyice kendisine gıcık edecek.

Yasak Elma dizisinde izleyici o karaktere iyice gıcık oldu! 7

Yasak Elma dizisinin 14 Eylül Pazartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünden ilk görüntüler paylaşıldı. “Asuman Hanım Allah sizi anne diye düşman başına bile vermesin” diye mesaj bırakan bir dizi izleyicisi birçok dizi hayranının da düşüncesine tercüman oldu.

Bir başka izleyici ise, “Asuman çok meraklıysan seni evlendirelim Halit ile yakışırsınız, hem yaşlarınızda uyuşuyor” notunu bıraktı.

“Şu Yıldız’ın annesine gıcık olanlar” diye başlatılan etkileşim dalgasına da birçok kişi olumlu yanıt vererek katıldı.

Asuman karakterine yönelik tepkileri ve izleyicilerin ne kadar gıcık aldığını sosyal medyada görebilirsiniz. Peki Yasak Elma 76. bölümünde neler yaşanacak? İşte detayları içeren fragman: