Ana sayfa Dizi Fragmanları Fragmanlar 14 milyon izlendi! Sen Çal Kapımı 9. bölüm olay olacak!

Fragmanlar 14 milyon izlendi! Sen Çal Kapımı 9. bölüm olay olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinin 9. bölümü ile 9 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00’de Fox TV ekranında yerini alacak. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in müthiş uyumu ile izleyicileri ekran başına toplayan dizide neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

İlk 8 bölümün elde ettiği reytinglerin başarısı ortada… Sen Çal Kapımı sadece yaz ekranının değil, şu anda ekranda yayınlanmakta olan tüm dizilerin arasında en başarılı noktada bulunan yapım konumunda… Dizinin yeni bölümü öncesinde yayınlanan fragmanların 14 milyon izlenme sayısına ulaştığını biliyor musunuz? Yani yeni bölümü bekleyen milyonlarca izleyici var ve bu durum fragmanların izlenme sayılarıyla bile net bir şekilde kendini gösteriyor.

Peki Sen Çal Kapımı 9. bölümünde izleyicileri neler bekliyor? İşte dizinin yeni bölümünden detaylar: “Eda, suçsuzluğunu kanıtladıktan sonra ortadan kaybolur. Serkan, Eda’nın gönlünü almak ister ama Eda’yı bulmak kolay olmayacaktır.

Uzun uğraşlar sonunda bulduğunda ise Eda onunla görüşmek istemeyince, bu kez Serkan ona kelepçe takar. Serkan davranışlarıyla ve kendi tarzında birçok kez özür diler. Ama Eda’nın beklentisi çok daha basittir.

Baş başa geçirecekleri uzun bir gecenin sonunda ikisi de birbirini ilk kez çok farklı gözlerle görmeye başlarlar. Ama ikisi de ne yaparlarsa yapsınlar sözleşmenin bittiğinin farkına vardıklarında her şey değişecektir.”