Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde kalacak mı, gidecek mi? İmaj yenilenyen Melisa Doğu’da son durum!

Yasak Elma dizisinde kalacak mı, gidecek mi? İmaj yenilenyen Melisa Doğu’da son durum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Melisa Doğu, 2018 yılında başlayan Yasak Elma dizisinde en uzun süre yer alan oyunculardan birisi oldu… 13 Haziran’da sezon finali yapacak olan dizide Asuman karakterini canlandıran oyuncu, altıncı sezon için de yapımcıdan teklif bekliyor.

Yasak Elma dizisinde yeni sezonda büyük değişiklikler olacağı artık bilinen bir gerçek. Eda Ece’nin yıldız karakteri ile yerinin sağlam olduğu da biliniyor ama onun dışındaki oyuncuların durumları net değil. Berk Oktay’ın ayrılığı netleşmişti. Oyuncu instagram hesabından veda pozları da yayınladı.

Son gelen haberler Şevval Sam’ın da Ender karakteri ile hikayede artık yer almayabileceğine işaret ediyor. Tabii ki bu durum net değil ve yaz döneminde netlik kazacaktır. Yani Yasak Elma dizisinde büyük bir değişim hareketi yaşanıyor. Bu değişim sırasında Asuman karakterine ne olacağı da merakla bekleniyor.

Yasak Elma dizisinde beşinci sezon çekimlerinin tamamlanmasının ardından Melisa Doğu yeni imajı ile dikkatleri üzerine çekti .Asuman karakterinden farklı bir imaj ile hayranlarının karşısına çıkan ünlü oyuncu, bir saat markasının Galata Port’taki etkinliğine katıldı.

Yasak Elma dizisinde kalacak mı, gidecek mi? İmaj yenilenyen Melisa Doğu'da son durum! 7

Yasak Elma dizisinde yoğun ve güzel bir sezon geçirdiklerini dile getiren Melisa Doğu, yeni sezon için kendisinin de heyecanlı ve merak içinde olduğunu belirtti. Bu sözleri ile oyuncunun dizinin altıncı sezonunda da yer almayı istediği anlaşıldı.

Melisa Doğu’nun Yasak Elma’daki durumunun ne olacağı ise altıncı sezon senaryosunun oluşması ile birlikte yaz aylarında netleşecektir.