Ana sayfa Sosyal Medya Ahu Yağtu, Kardeşlerim dizisinin çok iyi reytingler almasının sırlarını anlattı!

Ahu Yağtu, Kardeşlerim dizisinin çok iyi reytingler almasının sırlarını anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Kardeşlerim dizisi, üçüncü sezonda da yoluna devam edecek… İlk iki sezonun çok başarılı şekilde geçmesinde genç oyuncular kadar, tecrübeli isimlerin katkısı da önemliydi. Celil Nalçakan, Simge Selçuk, Ahu Yağtu, Aslı Mavitan gibi oyuncular tecrübelerini ortaya koyarken, hikayede öne çıkan gençler de dizinin sevilmesinde çok etkili oldu.

Kadın dizisinin ardından izleyiciler bir süre ara veren Ahu Yağtu’yu öne tiyatro sahnesinde izlemiş, sonra da Kardeşlerim dizisinin Suzan’ı olarak ekrana geri dönüşünü memnuniyetle karşılamıştı. Suzan karakteri dizide yoluna devam ediyor ve Ahu Yağtu da rolünün hakkını veren isimlerden birisi oldu.

Ahu Yağtu, dizinin çok iyi reytingler almasının altındaki nedenleri de sıraladı. Oyuncu, özellikle ekip uyumunun çok önemli olduğuna değindi ve şu sözleriyle de dikkatleri çekti:

Ahu Yağtu, Kardeşlerim dizisinin çok iyi reytingler almasının sırlarını anlattı! 7

“Bölümler hep birbirini heyecanla takip ettiği için, çok süre gelen bir alt yapısı oldu. Heyecan ve izlenme oranını ayakta tutan bir alt yapısı oldu. Ama bizim tarafta, set ortamında baktığımızda gerçekten çok keyifli vakit geçirdik. Oyuncular birbiri ile çok iyi anlaşıyorlar. Set ortamı çok uyumluydu.”

Kardeşlerim dizisinin ikinci sezonda da çok başarılı olmasının altında yatan nedenleri Ahu Yağtu böyle sıraladı. Oyuncunun düşüncesine göre heyecan ve hikayedeki istikrar başarının asıl faktörü. Bunu destekleyen unsur ise set ortamında oyuncuların çok iyi bir motivasyon sağlaması…