Ana sayfa Dizi Haberleri Tuvana Türkay bir trip de Yasak Elma dizisinde attı!

Tuvana Türkay bir trip de Yasak Elma dizisinde attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tuvana Türkay geçtiğimiz gün Ağır Romantik filminin galasında rol arkadaşı Onur Tuna’nın ‘çekerken çok eğlendik’ sözlerini trip atarak eleştirmiş ve bu tavrı da gündeme bomba gibi düşmüştü. Tuvana Türkay, benzer bir tribi bir de Yasak Elma dizisinde attı. Ama bu sefer izleyenler bu tripten çok memnun kaldı.

Halit’in hayatına giren kadınların ona parası için katlandığını söyleyen Leyla’nın bu tavrı, imparatorluğu çöken Halit’e söylenebilecek en güzel sözlerden birisiydi. Ekran başındaki izleyiciler de Leyla’nın bu tribini çok beğendi.

İzleyicilerin adeta nefret ettiği Leyla, bu sahne ile kendini sevdirdi. Bir Yasak Elma hayranı, “İlk defa Leyla’nın güzel bir şey yaptığına inanıyorum” diye yazdı. Bir başka izleyici ise “Leyla senden ayrı tiksiniyorum ama içimdekileri söyledin Halit’e” sözüyle de gülümsetti.

Leyla’ya ilk defa hak veren ve güzel konuştuğunu söyleyen hayranları Halit’e olan nefretlerini de Leyla üzerinden ifade etmiş oldu.

Leyla, Halit’e şöyle söyledi: “Seni hiç sevmedim. Hiç de istemedim. Ama sen zaten alışıksındır böyle şeylere.Çünkü senin hayatındaki hiç kimse seni istemedi. Herkes seninle paran için birlikte oldu. Kabalıklarına paran için katlandı. Eeee Halit, artık o da yok. Hiç düşündün mü bu saatten sonra benim suratıma kim bakacak diye. Artık derdine yan.”