Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinde olmaz denilen şey oldu!

Yasak Elma dizisinde olmaz denilen şey oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Yasak Elma dizisi, 13 Ocak’ta kısa süreli bir aranın ardından yeniden izleyicileriyle buluştu. Talat Bulut,Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade,Barış Kılıç ve Tuvana Türkay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hayranları da ekran başında yine Yıldız-Ender işbirliğinin keyfini yaşadı.

Dizinin 65. bölümünden ilk fragman ise yayınlandı. Dizide olmaz denilen şey oldu. Yönetmen set arkasından çıkıp,setin önüne geldi. Neslihan Yeşilyurt, 65. yeni bölümde izleyicilerin karşısına çıkacak.

Yasak Elma dizisinde olmaz denilen şey oldu! 7

Ender’in Kaya’ya koşar adım aşkla yaklaştığı yeni bölümde Şahika ise agabeyini ona kaptırmamanın derdinde… Yıldız ise bir işin içine giriyor ama nasıl bir şeyin içinde olduğunun kendisi de farkında değil.

20 Ocak Pazartesi günü saat 20.00’da Fox TV ekranında yine olaylarla dolu bir Yasak Elma geliyor. Dizinin takipçileri arasında Tuvana Türkay’ın canlandırdığı Leyla fobisi de git gide artıyor. Hatta 65.bölüm fragmanında Leyla olmayınca adeta bu duruma çok sevinen izleyiciler bile var.

İşte Yasak Elma 65. bölüm fragmanı: