Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde, patavatsız Zehra’nın sözleri, Alihan ve Zeynep’i kurtaracak!

Yasak Elma dizisinde, patavatsız Zehra’nın sözleri, Alihan ve Zeynep’i kurtaracak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
FOX TV’de Pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma’nın yeni bölümünde Zehra bombayı patlatıyor!

8 Ekim akşamı yayınlanacak dizide, Alihan’ın bir anda Zeynep’i öptüğü sahnede, Zehra, tesadüfen onları görüyor.

Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut’un oynadıkları dizinin 17. bölümünden ilk fragman yayınlandı.

Alihan ile yaşadığı hayal kırıklığından sonra Cem’in duygularını açmasıyla çok şaşıran Zeynep, büyük bir davette zor anlar yaşayacak.

Alihan ile davetin yapıldığı yerde yalnız kaldıkları bir anda Alihan hiç beklemediği bir anda Zeynep’i öpecek. Ancak bu ani öpücüğün bir de sürpriz tanığı var!

Zeynep ve Alihan’ın birlikte olmalarını isteyenleri mutlu edecek anlar, Zehra ile bozulacak!

Yasak Elma dizisinde, patavatsız Zehra'nın sözleri, Alihan ve Zeynep'i kurtaracak! 7

Zehra, Zeynep ve Alihan’ı öpüşürken yakalıyor ve fırsatı da kaçırmayacak!

Cem’in davet sırasında Zeynep’i kız arkadaşı olarak takdim etmesinden sonra, Yıldız “Çok sevindik” sözü üzerine bir çuval inciri berbat edecek!

Yıldız’a sinirlenen Zehra ‘Sen niye seviniyorsun acaba?’ diyerek laf atıp konuyu Zeynep ve Alihan’a getiriyor ve Cem’e “Senin kız arkadaşın biraz önce tuvalette Alihan ile öpüşüyordu” deyip herkesi şok içinde bırakacak.

Dizinin tanıtımındaki sahneyi görenler, Alihan ve Zeynep için bu patavatsızlığın hayra alamet olduğu görüşünde. “Zehra ilk defa hayatında iyi bir şey yaptı. Sonunda bir işe yaradın, Zehra bombayı patlattı” yorumları yapılıyor.

Cem ile Zeynep’in beraber olmasına gönlü razı olmayan izleyiciler, Zehra’nın patavatsızlığından çok memnun oldu.

İşte 17. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Ender, Kemal’i Yıldız’a yakınlaştırmanın yollarını ararken aklına bir fikir gelir. Yıldız’ı her gün Kemal’i görmeye mecbur bırakacak bu planı harekete geçirmek için kolları sıvar. Olacaklardan habersiz olan Yıldız ise Defne’yle samimiyetini ilerletiyordur.

Zeynep Alihan’ın buluşma yerine gelmemesinden sonra yıkılmıştır. Alihan kendini açıklamak istese de, Zeynep artık inanmaz. Zeynep’in Alihan’la ilgili duyduğu bir haber ise onu başka kararlar almak zorunda bırakacaktır.