Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde reyting sonuçları kırgınlıkları unutturdu!

Yasak Elma dizisinde reyting sonuçları kırgınlıkları unutturdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Kaya karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Barış Kılıç, dizinin çok iyi gittiğini açıkladı. Setin paydos ettiği gün alışveriş merkezinde görüntülenen Barış Kılıç, kameralara açıklamada bulundu.

Oyuncu, “Dizimiz nazar değmesin gayet güzel gidiyor. Gitgide yükseliyor.Maşallahı var diyelim.Nazar değmesin.Bu sene özellikle son birkaç haftadır çok ciddi ivmelendi.Sezon sonuna kadar da böyle gideceğini umut ediyoruz.Seneye ne olur bilmiyoruz ama şimdilik bayağı yüksek gidiyor” açıklamasında bulundu.

Diziye sonradan katılan isimlerden olan Barış Kılıç, reyting sonuçlarının iyi gelmesinin herkesi keyiflendirdiğini belirtti.Oyuncu,”Keyifliyiz, sonuçta içinde olduğunuz iş insanlar tarafından seviliyor, izleniyor. Bu çok güzel bir şey tabii ki de…” dedi.

Kılıç, geçen yıl dizide yaşanan taciz iddiaları ve oyuncular arasındaki gerilimin hatırlatılması üzerine ise o dönemde kendisinin olmadığını ve neler olduğundan da haberinin bulunmadığını belirtti.

Herkesin profesyonel şekilde işini yaptığına da değinen Barış Kılıç, “Bu tür şeyler hayatta var. Kırgınlıklar olabiliyor, yanlış anlaşılmalar olabilir. Günün sonunda insanların birbirine en kötü şartlarda bile olsa iyi temennilerde bulunması gerekir diye düşünüyor. Şu an profesyonel bir şekilde herkes işini yapıyor,bir sorun yok” açıklaması ile dikkat çekti.

İşte o röportaj: