Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisinde şapkayı önümüze koyan gerçekler!

Yasak Elma dizisinde şapkayı önümüze koyan gerçekler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yasak Elma dizisi her yeni bölümü sanki bir öncekinden çok daha güzel ve eğlence dolu. Fox T V ekranında Pazartesi akşamları yayınlanan dizi temposunu düşürmüyor ve Sefirin Kızı ile Çukur’un güçlü duruşuna rağmen ayakta kalmayı başarıyor.

Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Barış Kılıç, Tuvana Türkay ve Nesrin Cavadzade’nin başrollerinde yer aldığı dizide dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Sosyal medyada Yasak Elma hayranları mutlu olduklarını belirten yorumlar yapıyor. Peki dizinin takipçileri son dönemde en çok hangi noktalara değiniyor.

– Şahika karakteri git gide daha da benimseniyor ve dizinin hayranları için vazgeçilmezler arasına girmiş durumda.

-Leyla karakterinin diziden çıkacak olması izleyiciyi memnun etti.Özellikle Yıldız’ın hayranları bu gelişmeden çok memnun.

-Tuvana Türkay’a kimi izleyicilerin tam da nedenini açıklayamadıkları bir gıcıklıkları var ve bu durum uzun süredir sosyal medyada kampanyaya dönüşmüş ve Leyla karakterine tepki hiç dinmemişti.

-Yıldız’ın Nadir’in evlilik teklifini kabul etmesi büyük heyecan yaratmış durumda. Yeni bölümler daha da bir merakla bekleniyor. Nadir’in Halit gibi kaba ve seviyesiz olmadığını düşünen izleyiciler bu evliliğin diziye renk katacağı görüşünde.

– Yiğit’in sevgili yapmasına ve Lila’nın da fena halde bozulmasına sevinenler çok.

– Zehra’dan yaşadıklarından ders alması ve aklı başında hareket etmesi istekleri var.

– Yıldız’ın Leyla’nın saçını başını yolması ekran başındaki izleyici için adeta bir terapi olduğu görülüyor. Herkesin içinin yağları bu sahne ile eridi.

– Yıldız’ın yaşadıklarını sineye çekmemiş olmasından memnun olan izleyici, Leyla konusunda adaletin yerini bulduğu düşüncesinde.