Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medyada Pınar Altuğ’u zor durumda bırakan gelişmeler!

Sosyal medyada Pınar Altuğ’u zor durumda bırakan gelişmeler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pınar Altuğ, sosyal medya gerçeğini hala öğrenemedi mi? Çocuklar Duymasın dizisinin Meltem’i olarak akıllara yazılan Pınar Altuğ, sosyal medyada sıklıkla paylaşım yapan isimlerden birisi…

Ünlü zaman zaman takipçileri ile karşılıklı etkileşimde bulunuyor,bazen de yapılan yorumlara sert yanıtlar vererek gündeme gelebiliyor.Altuğ, geçen yıl 31 Mart seçimlerinde giydiği taytın azizliğine uğramış ve yayınladığı fotoğraf ile de eleştirilerin hedefi olmuştu.

Sosyal medyanın gerçeği ayrıntıları ortaya çıkartıp, bunu magazine çevirip ana fikrin önüne koymak. Konu seçim gibi bir vatandaşlık görevi olsa da bunu arka plana atıp Altuğ’un taytının duruşunu konuşmak sosyal medyanın geldiği nokta.

İşte bu duruma itiraz eden Pınar Altuğ’un aklının ucundan geçmeyenler, sosyal medyada can sıkıcı konu başlıkları olabiliyor.

Ünlü oyuncu, bu durumu şu sözlerle eleştirdi:” Neye dikkat edeceğimi bilmiyorum çünkü benim başka birinin fotoğrafında, o fotoğrafı büyütüp oraya bakmak aklımın ucundan geçmiyor. O yüzden de şimdi şuna bakıyorum dekolte de tehlike var mı? Oluyor yani kadınsın… İstenmeyen görüntü çıkar… Ben bir kadının taytı neresinde duruyor diye büyütüp bakmam. Her kadının da başına gelebilecek bir şey ayrıca…”