Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde senaristler o hataya düşmesin, yoksa sonu kötü olur!

Yasak Elma dizisinde senaristler o hataya düşmesin, yoksa sonu kötü olur!

tarafından ker_def

Yasak Elma dizisinde senaristler o hataya düşmesin, yoksa sonu kötü olur! 7

SENARİSTLER DİKKAT!

Dizide Alihan ile Zeynep aşkı üzerinde durulmakta… Ancak kimi izleyiciler senaristlerin ters köşe yapabilme ihtimalini konuşuyor.

Bu ters köşe de Alihan ile Yıldız’ın aşk yaşamaları ihtimali.

Alihan ile Yıldız’ın sonradan aşık olmaları gibi bir durum yaşanırsa bunun çok saçma olacağını belirten kimi izleyiciler de senaristleri uyarmakta. Eğer böyle bir durum yaşanırsa bu diziye olan ilginin düşmesine sebep olacak ve son dönemde senaryo kabusu yaşayan diziler arasında Yasak Elma da katılacak.

Senaristlere bir de övgü var: “Senaristler tahminleri zorluyor. İzlerken sıkılmadım oldukça akıcı devam ediyor hikaye. İnşallah böyle devam eder. Ben Zeynep Alihan aşkını çok beğeniyorum. Çok gerçek oynuyor ikisi de. İlk bölümlere göre sahneleri daha fazla zaten. Yıldız, Ender’in gençliği sanki bu kadar çevirdiği oyun ayağına dolaşacak.”

İşte Yasak Elma dizisi 8. bölüm 1. fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ender Yıldız ve Zeynep’i bitirmek için her yolu deniyordur. Ender’in oyunlarının Alihan ve Zeynep’e sıçraması, Alihan ve Zeynep ilişkisini bir sınavdan geçirecektir. Halit ise Yıldız’la olamayacağı gerçeğini kabul edip, hayatına devam etme kararı alır. Halit’in bu kararı Yıldız için hayal kırıklığı olur. Ya baş koyduğu yolda ilerleyecek, ya da her şeyden vazgeçecektir…