Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde izleyicinin hevesi kursağında kaldı!

Yasak Elma dizisinde izleyicinin hevesi kursağında kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi 4. sezon için sete çıktı. Ünlü isimler yeniden sette bir araya geldi ve hasret giderdi… Dizinin çekimlerine de başlandı… Yönetmen Neslihan Yeşilyurt’un başka bir projeye geçmesinin ardından dizinin yeni yönetmeni Murat Öztürk de ekip ile tanıştı.

Fox TV ekranında yeni sezonda da merakla beklenen dizinin setinde neler yaşandığına dair görüntüler de ekip tarafından kısa bir video hazırlanarak dizi hayranlarının beğenisine sunuldu. Yasak Elma’nın sosyal medya hesaplarından yayınlanan görüntülerde ünlü isimler yeniden buluşmanın keyfi içindeydi.

Dizi setlerinde ekiplerin bu tür kamera arkası görüntüleri zaman zaman çekip yayınladığı biliniyor. Yasak Elma dizisinde de yayınlanan bu görüntüler izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Verilen şu mesaj da dikkat çekti: “Yasak Elma çekimleri kaldığı yerden devam ediyor! Bomba gibi bir sezon sizleri bekliyor, bizden söylemesi… ”

İzleyiciler dizinin yeni bölümlerinin bir an önce başlamasını istiyor.Ancak ekip ilk olarak stok bölümler çekecek. 4. sezonun başlaması için ise ekran başındakiler Eylül ayını beklemek durumunda… Zaten videoda Eda Ece de net bir şekilde “Eylül’de görüşürüz” diyerek mesajı verdi.

Normal zamanlarda dizilerin yeni bölümler Eylül ayının 2. veya 3. haftasında başlar. Biraz da okulların açılması ile orantılı bir şekilde sezona girilir. Yasak Elma dizisinin de benzer bir takvim izlemesi bekleniyor ve 4. sezonun 2 aya yakın bir zaman sonra başlayacak olması için hayranların hevesini kursağında bırakacak.

İşte o görüntüler: