Ana sayfa Dizi Fragmanları Gençliğim Eyvah dizisinde hayaller ile gerçekler farklı

Gençliğim Eyvah dizisinde hayaller ile gerçekler farklı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Ailelerinin etrafında dönen aşk, sır ve entrika dolu hikayesiyle izleyicilerden güzel dönüşler alan Gençliğim Eyvah dizisi, 7. yeni bölümü ile 27 Temmuz Pazartesi akşamı atv’de yer alacak.

Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca, Elif Doğan, Ekin Mert Daymaz, Burak Tozkoparan, Erdem Kaynarca, Bahar Süer, Kemal Uçar, İpek Çiçek, Ecem Atalay ve Beyti Engin gibi başarılı isimler dizinin kadrosunda bulunuyor…

Gençliğim Eyvah’ta Azra ile kimin aşk yaşayacağı merak edilmeye devam ediyor. Azra’nın gönlü Zola’da gibi ve 7. bölümde de bu yönde gelişmeler yaşanacak. İzleyiciler ise “Ahmet bırak Azra’yı, Zola’yı seçecek, sen daha iyilere layıksın” diye yorumlar yazıyor.

Birçok dizi izleyicisi Ekin Mert Daymaz’ın canlandırdığı Ahmet karakteri ile Azra arasında bir aşk yaşanmasını istiyordu ama senaryo farklı bir yönde ilerliyor. Bu yüzdende bu düşüncedeki izleyiciler sosyal medyada tepkilerini dile getiriyor.

İşte Gençliğim Eyvah dizisinin 7.bölümünden ilk fragman: