Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde şok! Taciz iddiasından sonra şimdi de kaçırılma dehşeti!

Yasak Elma dizisinde şok! Taciz iddiasından sonra şimdi de kaçırılma dehşeti!

tarafından ker_def

Yasak Elma dizisinin oyuncusu kaçırıldı, olay yeni ortaya çıktı!

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fox TV ekranında 2. sezonunu tamamlayan ve 3. sezonu da merakla beklenen Yasak Elma dizisinde olaylar bitmek bilmiyor.

Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz yıl 1. sezonun finalinden sonra Talat Bulut’un set çalışanı genç kızı taciz ettiği iddiası ortalığı karıştırmış ve aylarca bu mesele konuşulmuştu.

Şimdi ise yeni bir konu gündeme geldi. Dizide Lila karakterine hayat veren Ayşegül Çınar, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’ın sunduğu 2. Sayfa programına konuk oldu.

Yaşadığı korku dolu anları ilk kez anlatan Ayşegül Çınar’ın anlattıkları izleyenleri dehşete düşürdü.

İşte yaşanan o olayın detayları:

Yasak Elma dizisinde şok! Taciz iddiasından sonra şimdi de kaçırılma dehşeti! 7

“Yasak Elma dizinde oynarken bir hayranım beni çok beğenmiş ve evimi buldu. Evimden çıktığımda boş bir sokağa girdim yanıma arabayla yaklaşarak iki kolumdan tutup zorla arabaya bindirdi.

Arabanın arkasından dolaşıp gelerek ‘Ne oluyor’ demeye kalmadan arabaya bindirip kapıları kilitledi. Ben bağırmaya başlayınca da ‘benimle evleneceksin’ deyip arabayı sürdü. Telefonum cebimdeymiş o arabayı kullanırken gizlice telefonu çıkararak arkadaşıma konumumu gönderdim.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne girerken polis çevirdi ve karakola giderek şikayetçi oldum. Olay uzamasın diye şikayeti geri çektim şu an ne yaptığını bilmiyorum. Daha sonra da menajerimin yan tarafındaki binaya taşındım.”