Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde Talat Bulut’a büyük haksızlık mı yapıldı?

Yasak Elma dizisinde Talat Bulut’a büyük haksızlık mı yapıldı?

tarafından ker_def

Yasak Elma dizisinin setinde kostüm asistanı genç kızı taciz ettiği iddiası ile bir süredir gündemden düşmeyen Talat Bulut, savcılığın takipsizlik kararı vermesinin ardından bu suçlama nedeniyle mahkemelik olmadı.

Taciz iddiasında bulunan kostüm asistanının avukatı aracılığı ile karara itiraz ettiği biliniyor.

Ancak ortada bir gerçek var ki, savcılık yeterli delil olmaması sebebiyle takipsizlik kararına vardı ve Talat Bulut da Yasak Elma dizisindeki rolüne devam edecek.

Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu ise Talat Bulut hakkında, yargı kararını beklemeden yargıya varanlara bir yazıyla mesaj verdi.

İşte o yazı:

‘Yasak Elma’ dizisinin kostüm asistanı Ö.Ş.’nin, “Beni zorla öptü” şikayetini soruşturan Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, Talat Bulut hakkında yeterli delil bulunmadığı için, ‘Takipsizlik’ kararı verdi.Oyuncu, ilk raundu kazandı. Ö.Ş.’nin ikinci raundu alabilmesinin kuralı belli.

“Yeni delil meydana çıkmadıkça, aynı fiilden dolayı kamu davası açılamaz” diyor CMK 172/2…

Yasak Elma dizisinde Talat Bulut'a büyük haksızlık mı yapıldı? 7

YASAK ELMA VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İç hukuk yolları tükenince şikayetçi, ‘Kovuşturmaya yer olmadığına dair karar, etkin soruşturma yapılmadan verildi’ iddiasını Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne taşır ve AİHM de bu kanıya varırsa, yeniden soruşturma açılır.

Ö.Ş.’nin yeni bir delil bulup, bu karara itiraz etmesi ve Bulut’u ‘cinsel taciz’den
hakim karşısına çıkarması zayıf bir ihtimal.

Çünkü, tanığın olmadığı bir ortamda, iki kişi arasında yaşananları iddia etmek
kolay ama ispatlamak zor.

Yargı, ‘somut delil’ ararken, davacı bile iddiasını ispatlayamazken, olayı gözüyle görmüş gibi aktarıp, ‘yargısız infaz’ yapanların durumuna gelince…

Unutmayın ki, yargıdaki her dava bitiyor eninde sonunda… ‘Yargısız infaz’ yapanlara da gelecek sıra… Ama burada, ama öteki dünyada…”