Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinde yeni dönemin ayak sesleri bunlar!

Yasak Elma dizisinde yeni dönemin ayak sesleri bunlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde herkesin heyecanla beklediği o sahne!
Fox TV ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Yasak Elma dizisinde bir dönem geride kalıyor. Dizide Halit artık fakir bir adam oluyor, Leyla gözden düşüp gönderiliyor, Yıldız’ın yıldızı iyice parlıyor…

Yasak Elma dizisinde yeni dönemin ayak sesleri gümbür gümbür geliyor. Artık izleyiciler için sinir oldukları Leyla defteri kapanacak. Tuvana Türkay’ın başarıyla canlandırdığı Leyla gözden düştü ve halının altını süpürülebilir duruma geldi.Peki Leyla diziden nasıl gidecek, sonu nasıl olacak? İşte bu sorunun yanıtı merakla bekleniyor.

Bazı ipuçları var.. Ender, Halit’in Leyla’dan şüphelenmesi için elinden geleni yapmıştır. Şahika için de artık Leyla bir işe yaramayan kişi konumunda. Şahika, Leyla’yı gözden çıkardı. Peki Leyla’yı nasılbir son bekliyor? İşte bunun yanıtı 24 Şubat’ta dizide olacak.

blank

Halit çökerken, Yıldız’ın yükselişi başlıyor… Dizide bu yüzden yeni bir dönemin ilk izleri bunlar. Yıldız’ın elma pürelerine gelen teklif Yıldız’ın hayatını değiştirirken, Halit’in yaptığı yanlış hamleler imparatorluğun çöküşünü hazırlar. İşte 70. bölümden 2. fragman: