Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisi yine Hercai’yi gölgeledi! 21 Şubat Cuma 2020 reyting sonuçları

Arka Sokaklar dizisi yine Hercai’yi gölgeledi! 21 Şubat Cuma 2020 reyting sonuçları

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Cuma akşamlarında birincilik yarışı olanca hızı ile sürüyor. Özellikle total grubunda Arka Sokaklar ve Hercai arasında müthiş bir yarış var. Ancak bu sefer de yarışı kazanan dizi Arka Sokaklar oldu.

Kanal D ekranında 14 sezondur devam etmekte olan Arka Sokaklar, 21 Şubat Cuma akşamı tüm kişiler kategorisini birincilikle bitirdi. Kanal D’nin, Erler Film imzalı, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, fenomen dizisi “Arka Sokaklar” dün akşam (21 Şubat Cuma) yayınlanan 543.bölümü ile zirvede yer aldı. Arka Sokaklar, Tüm Kişilerde 8,40 reyting, 18,16 izlenme payı alarak günün en çok izlenen yapımı oldu.

Hercai dizisi haftalardır Arka Sokaklar’a geçiliyor. atv’nin iddialı yapımı reyting artışı için senaryosunu hızlandırdı ama yine Arka Sokaklar’ı geçemedi.Hercai, totalde en çok izlenen 2. dizi olurken,Babil ise 8. sırada yer aldı.

AB grubunda Babil’in birinciliği devam etti. Arka Sokaklar’ın 5.olduğu yarışta, Hercai ise 7. sırada yer aldı. Payitaht Abdülhamid ise 9.durumda bulunuyor.

Arka Sokaklar dizisi yine Hercai'yi gölgeledi! 21 Şubat Cuma 2020 reyting sonuçları 7