Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde Yıldız karakteri Şampiyonlar Ligi’ne koşuyor!

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakteri Şampiyonlar Ligi’ne koşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Pazartesi akşamlarının neşesi olan Yasak Elma dizisinde Eda Ece, Yıldız Argun karakteri ile adeta kariyerinde en popüler olduğu dönemi yaşıyor. Yıldız’ın her hali, her hareketi ekran başındaki izleyicileri etkiliyor.

Dizinin 59. bölümü 2 Aralık Pazartesi akşamı yayınlandı. Yıldız’ın Halit’e sinir olduğu anlardaki sözleri ve tavırları izleyicileri bir hayli güldürdü. Kendisini zehirleyen Şahika ile kocası Halit’in yeniden işbirliği yapmasına kızan Yıldız, Zehra ve Lila’ya dert yandı.

O sahnede Yıldız’ın sözleri ekran başındaki izleyicileri adeta zevkten dört köşe yaptı.

Yıldız’ın Aysel’e “Git ağla içeride” diye konuşması ayrıca Zehra’ya “Saçımı çek” diye seslenmesi ve Zehra’nın da “Emin misin Yıldız, büyük bir zevkle yaparım” sözleri sosyal medyada da çok konuşuldu.

“Ben sizin için kaç kere yalan söyledim, siz de bir kere benim için doğruyu söyleyin” diyen Yıldız, bu cümlesiyle de çok dikkat çekti.

Yıldız karakterinin depresyon halinin bile izleyicilere bu kadar iyi gelmesi, Eda Ece’nin de büyük başarısı aslında.

Bir izleyicinin, “Yıldız öyle biri ki Zehra’ya da mükemmel, Lila’yla da mükemmel, Ender’le de mükemmel. Şampiyonalar Ligi gibisin Yıldız” sözleri de dikkat çekti.

O anları videoda izleyebilirsiniz.