Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisinde Yıldız’ın bu hali hayal kırıklığı yarattı!

Yasak Elma dizisinde Yıldız’ın bu hali hayal kırıklığı yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma,4. sezonuyla bomba gibi geri dönüyor… Eda Ece yine yeni sezonda en dikkat çekecek kişi konumunda… Yıldız karakterinin dönüşümü sayesinde 3. sezon çok başarılı geçmişti. Şahika, Ender ve Yıldız’ın hapse düştüğünü gösteren sahneler 4. sezon için büyük heyecan yaşatmıştı.

Ancak diziden yayınlanan yeni görüntüler biraz hayal kırıklığı oldu. Bunun sebebi ise Yıldız’ın yeniden Halit ile birlikte olduğuna yönelik verilen mesajdı. Tabii ki altından çok farklı bir hikaye çıkabilir. “Yıldız tekrar Halit’le olmasın, Kerim dururken. İçimiz daraldı Halit’ten” diye mesaj bırakan bazı dizi hayranları hayal kırıklığı yaşadıklarını belirten yorumlar yaptı.

Bir izleyici şu detaya dikkat çekti: “Halit, Yıldız’ı hem aldattı hem aşağıladı. Sürekli ezdi, bağırdı… Doğum yaptığında Yıldız’ı hastanede bıraktı.” Yıldız’ın onca yaşadığı şeyden sonra Halit’e geri dönmesi izleyicileri rahatsız etti.

Yasak Elma dizisinin 3. sezonu dramdan çıkıp absürd komediye doğru bir yönelim sergilemişti. Yıldız ve Halit’in yeniden birlikte olmasına da çok şaşırmamak gerekiyor.

“Efsane geri dönüyor” diye yorum bırakan birçok Yasak Elma hayranı, dizinin 4. sezonunu adeta iple çekiyor. İşte 75. bölümden yayınlanan 4. fragman: