Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisindeki mantık hatasını izleyici gördü de senarist nasıl göremez!

Yasak Elma dizisindeki mantık hatasını izleyici gördü de senarist nasıl göremez!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizilerinden Yasak Elma, 90. bölümü ile dün akşam yayındaydı… 85.bölümde 5 karakterin ayrılmasının ardından, diziye 3 yeni karakter katılmıştı. Bu değişim ilk başlarda iyi sonuçlar verse de sonrasında reytinglerde gerileme yaşanmıştı.

Yasak Elma dizisinde izleyicilerin yeni gelişmeler konusunda bazı itirazları var. Özellikle de Yıldız ile Çağatay aşkıyla ilgili olarak yaşananlar birçok kişinin canını sıkmaya yetti. Yıldız, düzgün bir ilişki ararken, şimdi de Çağatay’ın annesi Feride hanıma takıldı…

Feride Hanıma kendisini anlatmak için yanına giden Yıldız hiç de ummadığı sözler işitti. Feride hanım, şahsı ile ilgili bir sorunu olmadığını belirtirken onun yaşadığı aşklara vurgu yapması ve hakkında birçok detay bilmesi herkesi şaşırttı. Feride hanım, “Sen kendinden 30 yaş büyük birisiyle evlendin mi evlenmedin mi? Adam galiba senin tanıdığında evliymiş. Sen adamın yuvasını yık, adamla evlen, kendini garantiye almak için de ondan bir çocuk peydahla. Sonra adam ölünce de hayatı istediğin gibi yaşa. Sonra da bana sakın aşk evliliğiydi deme..” şeklinde konuştu… Feride hanım, sabahlara kadar gezdiğini, evine girip çıkanın haddi hesabı olmadığını da söylüyor…

Yasak Elma dizisindeki mantık hatasını izleyici gördü de senarist nasıl göremez! 8

Yani, Gülenay Kalkan’ın canlandırdığı Feride hanım o kadar araştırma yapmış ve izletmiş ki, Yıldız’i çok iyi tanımış. Birçok yerden Yıldız hakkında bilgiler aldığını söyleyen Feride hanım, “Sen birçok adamla gönül eğlendir, sonra gel benim oğlumu gör ve masum anne rolünü oyna. Kusura bakma yıldız, ben tek çocuğumu servet avcısı bir kızın elinde heba edemem” açıklamasını yaptı.

Bu sözlerden sonra Yıldız’ın biletini kesen Feride, bu sefer de Nesrin Cavadzade’nin canlandırdığı Şahika karakterini eve çağırdı ve ona övgülerde bulundu. İşte tam da bu noktada dizinin izleyicilerinin senariste büyük bir itirazı var… Aşağıda o sahneyi izleyebilirsiniz.

Yasak Elma hayranları sosyal medyada yaptıkları yorumlarda senariste göndermede bulundu ve şöyle yazdı: “Bu Feride, o kadar geçmişi biliyor, Halit’in düğününde 3 kadına gelinlik giydirildiğini, Şahika’yla nasıl nişanlandığını bilmiyor, çok mantık hatası var çok…”

Şahika’nın Yıldız’a göre daha beter birisi olmasına rağmen, onu hiç araştırmamış olmasına inanmayan Yasak Elma hayranları, buradaki mantık hatasını adeta senaristin yüzüne vuruyor…

Yasak Elma dizisindeki mantık hatasını izleyici gördü de senarist nasıl göremez! 9

“Şahika da 2 kez evlendi ve 2 kocası oldu. Onun gerçek tarzını, tavrını bilmemesi, öğrenmemesi çok saçma gerçekten” diye itirazda bulunan bir başka izleyici de bu sahneye çok sinir olduğunu yazdı.

Bir başka dizi hayranı ise Feride’nin yüzünün mosmor olduğu anları görmek istediğini belirterek diyor ki, “Şahika ne zaman zehirleyeceksin şu Feride’yi, eline bakıyoruz.”