Ana sayfa Dizi Haberleri Pazartesi bereketi bu! Çukur, Sefirin Kızı ve Yasak Elma aynı başarının sahibi oldu!

Pazartesi bereketi bu! Çukur, Sefirin Kızı ve Yasak Elma aynı başarının sahibi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları dizi rekabetinde dün akşam önemli gelişmeler yaşandı. 21 Aralık’ta yayınlanan tüm diziler yüksek reyting oranları elde ederek aynı başarının sahibi oldu… Uyanış Büyük Selçuklu dizisi zaten TRT1 ekranında başladığı günden bu yana hiç düşüş yaşamadı.

Çukur, Sefirin Kızı ve Yasak Elma ise zaman zaman iyi sonuçlar aldı, bazen de düşüşler yaşadı… Ancak dün akşam bu 3 dizinin de iyi sonuçlar elde ettiğine şahit olduk… Pazartesi rekabetine Maraşlı dizisinin Ocak ayından itibaren katılması ile birlikte, atv’de reytinglerde güçlü konumda olmaya çalışacak. Yeni dizi gelince rekabet daha da güçlenecek.

Peki 21 Aralık Pazartesi akşamı reytinglerde neler yaşandı. Çukur, totalde 9’lu oranları görerek Uyanış Büyük Selçuklu’yu bir kez daha geçmeyi başardı ve birinciliği elde etti… TRT1 dizisi ise AB ve ABC1 kategorilerinde 10’a yaklaşan oranları ile yine birincilik kürsüsünde oturdu. Çukur, AB’de yine biraz düşük kalsa da ABC1’de iyi durumda…

Yasak Elma ve Sefirin Kızı dizileri de yükselişler sergileyerek iyi bir haftayı daha geride bıraktı. Yasak Elma totalde 7 ve ABC1 grubunda da 8’li oranlarıyla iyi bir geri dönüş yaptı.

Star TV’deki Sefirin Kızı ise totalde 7’ye çok yaklaştı ve ABC1’de de 7’li seviyeleri yakalayarak önemli bir adım attı.

Pazartesi dizi rekabetinde 4 yapımında çok iyi sonuçlar aldığı ve birbirlerinin ayaklarına basmadığını net bir şekilde görebilirsiniz. İşte 21 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanan programlar içinde ilk 10 listesi:

Pazartesi bereketi bu! Çukur, Sefirin Kızı ve Yasak Elma aynı başarının sahibi oldu! 7